23 Aralık 2012 Pazar

LIVERPOOL 4-0 FULHAM MAÇ SONU (EPL)



2012nin bu son günlerinde alınmış çok güzel bir galibiyet. Futbolcuların güveni tekrar yerine gelmiştir A.Villa maçından sonra..

Zannımca bu galibiyet bir zafer gibi karşılanmamalı çünkü çok uzun zamandır bu kadar kötü bir EPL takımı görmedim ben. Diyebilirsiniz ki Liverpool çok iyi oynadı ondan :D hayır kıymetli Liverpoolseverler, biz sezon başından beri oynadığımız standart oyuna yakın bir oyun oynadık . Tabi birkaç özel oyuncu vardı sahada

Lucas gibi mesela Rafa onun için ne demişti İnsanlar onun ne kadar özel bir futbolcu olduğu nasıl göremiyorlar.. Allah’tan bütün TD’ler fark etti de şu an bu Lucas’a sahibiz. (Bugün Twitter’da yavaş yavaş kendime geliyorum diyor :D Hakikaten de her maç üstüne koyuyor.) 2 yıldır daha ileri oynuyor topları daha temiz paslar atıyor.

Downing mesela, her zaman kalburüstü İngiliz kanat oyuncularındandı ama nedense bir türlü ritm tutturamamıştı. Nihayet bişeyler gösterdi bize, 2 hafta önce BR ona istersen ayrılabilirsin demişti bana kalırsa hiçbir şartta ayrılmamalı.. Bu kadar kötü olmayacaktır bundan sonra hiçbir zaman ve her ihtimalde ben kendisini Assaidi’ye tercih ederim.

Enrique mesela, sol tarafta baştan başa tek başına ağalığını ilan etti. Süper bir form tutturdu maşallah O ve Johnson BR ‘ye büyük esneklik sağlıyor gerektiğinde 3-5-2 bile oynayabiliyoruz.

Suarez 2 sezondur Hangelaand karşısında bir varlık gösteremiyor maalesef ama iyi olan buna rağmen efektif ve kollektif bir oyun ortaya koydu Liverpool. Gerrard 2 sezon öncesine yaklaşıyor. BR’nin eline Ocak ayında 40-50M para geçecek.. Herşey şimdilik iyi Çarşamba günü Stoke maçından alınabilecek bir galibiyet (ki bence çok olası) bizi ilk 4 için daha ciddi düşünmeye iter..


LIVERPOOL: José Reina, Daniel Agger, Martin Skrtel, Glen Johnson, José Enrique, Lucas Leiva (Jamie Carragher, 83), Steven Gerrard, Suso (Raheem Sterling, 71), Stewart Downing, Jonjo Shelvey (Joe Allen, 74), Luis Suárez
GOLLER: Skrtel 8, Gerrard 36, Downing 51, Suárez 90+2


FULHAM: Mark Schwarzer, John Arne Riise, Sascha Riether, Aaron Hughes, Brede Hangeland, Kieran Richardson (Kerim Frei, 54), Giorgios Karagounis, Alexander Kacaniklic (Hugo Rodallega, 45), Chris Baird, Ashkan Dejagah, Dimitar Berbatov




Hiç yorum yok: