21 Aralık 2012 Cuma

BR’NİN OCAK TRANSFER PLANI




BR bugün bazı taraftar gruplarıyla görüşmüş ve Ocak transfer planları, genç oyuncular, hayalleri, büyüyünce ne olmak istediği hakkında görüşlerini bildirmiş.

Öncelikle 2 yada 3 forvet almaya çalışacaklarını söylemiş ki bravo yağmasan da gürle diyoruz kendisine..  İstediği oyuncuları şöyle tarif etmiş hücumun her bölgesinde oynayabilen hareketli, penaltı çevresinde etkili gerektiğinde 10 numara da oynayabilecek yaratıcılıkta biri (aha Alex’i tarif ediyor) bu  az da olsa Sturridge’e uyuyor ve hatta Wallcott’a bile uyabilir.

Ocak ayında kesinlikle transferin satış tarafında olmayacaklarını belirtmiş. Genç oyuncuları satmak yerine gelişmelerine olanak vererek ileri ki yıllarda onlardan daha fazla yararlanacaklarını dile getirmiş. Bunun yanı sıra deneyimli futbolculara kapılarının kapalı olmadığını da belirtmiş.

Yaz planları içinse bir geleneksel 10 numaranın birde solbek alternatifinin takıma kazandırılması gerektiğini dile getirmiş (Robinson ?) Geleneksel 10 numara pozisyonu için Suso’dan çok büyük beklentisi olduğunu da sözlerine eklemiş.. 

1 yorum:

neverlong dedi ki...

Madrid'de de o düşmanlık havasıyla bir nebze başarılı oldu bence. Geçen sezonki lig şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi'nde de Barça'yla aynı noktada elenmesi, en azından ben onlara denkim dedi kendince. Ama dediğin gibi sürekli düşman arayışında olduğu için, zaten millet olayın farkına varmadan Mourinho başka bi kulübe yelken açmış oluyo genelde:)

Normalde zirve sezonundan sonra takım değiştirirdi. Bu seferki yanlışı da o oldu muhtemelen. Geçen sezonu zirve olarak değil de şampiyonlar ligini almadan önceki sezon olarak gördü ve bu sezonki düşüş geldi. Gerçi belli olmaz kıyıdan köşeden çıkar Şampiyonlar Ligi'ni alır gider, adamın sağı solu belli olmuyo:)