8 Aralık 2012 Cumartesi

BR ve TERCİHLERİ




Uzun süredir yazamıyorum bu sebeple özürle başlamak en iyisi sanırım. İnşallah bu durumu düzelteceğiz yakın zamanda..

Yarın ki West ham maçında BR Suarez’in yerine Shelvey’i  oynatacağını söylemiş. Shelvey muhtemelen takım içinde ki  en çok pozisyon harcayan futbolcumuz. Bunun dışında sanki hiç alternatif yokmuş gibi davranılıyor ama ben pek inanmıyorum.

Bu şekilde davranınca BR,  ben gençlere şans verme işinden de şüphelenmeye başladım.  Sanki Suso ve Sterling’e mecburiyetten forma veriyor gibi duruyor bu Shelvey seçimiyle..

Oysa arka arkaya  3-4 maç oynasa Samed  yada Adam  ve hatta Pacheco, Sinclair bile olabilir.. Bu çocuklar bişeyler yapabilir kıymetli Lİverpoolseverler. Mesela Pacheco bütün altyapı milli turnuvalarında hem turnuvanın oyuncusu seçildi  hem bazılarında gol kralı oldu.

Yani gençleşme numara mı göreceğiz

Kıymetli Liverpoolseverler  yarın ki maç kadrosunu verip postu bitireyim..

LIVERPOOL: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Downing, Lucas, Allen, Gerrard, Sterling, Jose Enrique, Shelvey

Adam Morgan 18 kişilik kadroda olacakmış.. 

1 yorum:

aea dedi ki...

Suarez cezalı duruma düştüğünde bu hafta Shelvey'nin oynayacağını ben de tahmin etmiştim. Malum bu sene Suarez "false 9" rolünde oynuyor ve Rodgers'ın Shelvey'yi bu rolde düşünmesi doğal. Ama böyle bir şeye gerçekten ihtiyaç var mı? Bence hayır. Bu post'ta da ismi geçen genç isimler (Samed, Morgan, Pacheco, Sinclair) varken Shelvey'nin oynaması bana biraz garip geliyor. Rakip Tottenham, Chelsea falan olsa bir parça anlarım da, bu çocuklar West Ham'a karşı oynamayacaksa as takımda hiç oynamayacaklar sanırım.