15 Eylül 2012 Cumartesi

SUNDERLAND –LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)




Son 50 yılın en kötü başlangıcını muhtemelen devam ettireceğimiz hafta Sunderland karşısındayız kıymetli Liverpool severler..

Sunderland’i kendi sahalarında yeniyorduk kıymetli Liverpoolseverler ta ki son 2 maça kadar.  Son 6 maçın 4 ünü kazanmışız ama son 2 maçı kaybetmişiz. Aynı  zamanda da son 3 maçın 2 sini kazanmışlar..

Ben olsam demedim hiç bu yazılarda ama diyorum şimdi, ben olsam 18 e samed yada morgan’ı alırdım saçma sapan forvetsiz çıkıyoruz. Ben olsam Borini’yi oynatmaz Samed yada Morgan’ı oynatırdım. Ben olsam Rafa’yı getirir.. şaka şaka abarttım


SAHA:  Stadium of Light

SAAT ve YAYIN: 19:30  LigTV3

HAKEM:  Martin Atkinson



SUNDERLAND:  Cezalı yok, Bardsley, Brown kesin yok, Johnson ve Vaughan şüpheli. Sunderland kendinden üsttekilerle oynadığı 10 maçı kazanamadı (biz şu an onlardan kötüyüz) 4 yıldır evindeki ilk maçı kazanamıyorlar, Steven Fletcher son 4 maçta 4 gol attı.

Muhtemel 11:  Mignolet; Gardner, Cuellar, O’Shea, Colback; Johnson, Larsson, Cattermole, McClean; Sessegnon, Fletcher



LIVERPOOL:  Cezalı yok, Cole ve Lucas sakat, Assaidi de ve Enrique’de hafif sakatlık var ama benchte oturacaklar. Shankly’nin takımımızı 2. Ligden çıkarttığından beri en kötü sezon başlangıcı, eğer bu maçta yenilirsek 109 yılın en kötüsü olacak. Beraberlik alırsak bu 100 beraberlik olacak EPL’de..

KESİN 11: Reina, Kelly, Skrtel, Agger, Johnson, Allen,Gerrard, Shelvey, Borini, Suarez, Sterling.

2 yorum:

Ali Ece dedi ki...

En iyisi 1 sene dondurmak senin kırmızı yüreğini, başka türlü çekilmez bu sezon senin için.

Shareef dedi ki...

Çok zor oluyor valla :D sizin içinde öyledir sanıyorum..