1 Eylül 2012 Cumartesi

TRANSFERİN SON GÜNÜNDE YAŞADIĞIMIZ REZALET



Kıymetli Liverpoolseverler dün bildiğiniz gibi EPL’de transferin son günüydü. Gece saat 11 e kadar süren transferin son gününde Liverpool büyük bir rezalete imza atarak 4 futbolcu elden çıkardı ve hiç futbolcu alamadı. Üstelik bu oyunculardan 2 si C.Adam ve A.Carroll’dı.

(al işte Spurs berbat oynarken yeni Transfer Dembele attı golü)

Transferin son günü sabahı en azından C.Adam, Spearing gider diye düşünüyorduk.  Benim şahsi kanaatim ise Sturridge yada Wallcott’dan birisinin kesin alınacağı bunun yanı sıra Afellay yada Dempsey’den birini kadroya katılacağı yönündeydi.  Buna songün Carroll’ın kiraya verilmesi de eklenince medyada dolaşan isimlerden Lenadro Damiao’nun en azından kiralık olarak alınacağını öngörebilirdik ki benim gönlüm LLorente’den yanaydı.

Birkaç hafta önce BR birçok oyuncumuz takımdan ayrıldı ve henüz yerlerine yeni isimler alamadık. Çok dar bir kadrom var, bunu şu an ne durumda olduğumuzu tespit için söylüyorum demişti. Ondan sonra tam 4 oyuncu sattık ve hiç kimseyi alamadık.

Oysa birkaç gün önce BR bir daha söylemişti, En az 3 santrafor’a ihtiyacım var Ocak transfer dönemine kadar ve şu an elimde Suarez, Borini ve Carroll var. BR burada çok net olarak en azından diyerek transfer istediğini belirtiyor ama bizimkiler birde Carroll’u gönderdi.

Bunlar aslında rezaletin ne yönde ilerlediğini gösteriyordu bize ama en acısı dün BR’nin saat 15:00 da yaptığı basın toplantısıydı. Orada da BR en azından 2 oyuncu alacağız bu akşama kadar demişti. Belli ki görüşülen oyuncular vardı ama..

Bugün sis bulutu dağılınca anlıyoruz ki bunun sorumlusu ne BR nede bizim zannettiğimiz gibi Patronlar (FSG grup) bunların altında ki isim maalesef Ian Ayre’ymiş.  Dempsey aylardır bizi beklemişken üstüne A.Villa’nın kabul edilmiş teklifini geri çevirmişken Ian Ayre şark kurnazlığı yapıp Dempsey’i 3M a bitirmeye çalışmış. Fulham tabi 6M a oyuncuyu Spurs’e verdi.

Bugünkü haberler   Ian Ayre’nin istifasının istendiği ve AFL’de görevli Gillon McLachlan’a bu görevin teklif edildiği yönünde.

Liverpool son yıllarda devam eden bu kendini küçük kulüp gibi gösterme hastalığına devam ediyor kıymetli Lİverpoolseverler maalesef hemde bu büyük taraftar ve geleneğe rağmen..

Son olarak kadroyu vereyim;

KALECİLER
25: Pepe Reina
32: Doni
1: Brad Jones

DEFANS
2: Glen Johnson
34: Martin Kelly
38: Jon Flanagan
5: Daniel Agger
37: Martin Skrtel
23: Jamie Carragher
16: Sebastian Coates
22: Danny Wilson
3: José Enrique
49: Jack Robinson

ORTASAHA
8: Steven Gerrard
21: Lucas Leiva
24: Joe Allen
4: Nuri Sahin (Real Madrid’den kiralık)
14: Jordan Henderson
33: Jonjo Shelvey
19: Stewart Downing
10: Joe Cole
11: Oussama Assaidi
31: Raheem Sterling

FORVET
7: Luis Suarez
29: Fabio Borini
50: Adam Morgan
 Dani Pacheco

1 yorum:

flyingdupe dedi ki...

C.Adam neden satılıyor?