11 Eylül 2012 Salı

ŞAMPİYONLUK HAYALLERİ ve BENİTEZ


 Rafa son kitabında son senesiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulunmuş kıymetli Liverpoolseverler..

Birkaç alıntı yaparsak, sadece 4 puanla ikinci olduğumuz sezondan sonra şampiyonluk için ne yapmamız gerektiğini biliyorduk. Ön tarafta Torres’i destekleyecek birine ihtiyacımız vardı ve Stoper mevkiinde güçlü uzun bir isim takıma katmalıydık.


Torres’i desteklemek için Rafa’nın aklında ki tek isim Jovetic’miş. City ve Chelsea’de bu oyuncunun peşindeyken yüksek bir bonservis bedeliyle oyuncuyu alabilirmişiz. (Rafa bir röportajında Jovetic ile anlaşmıştım demişti)

Fakat Rafa 6. Sezonuna başlarken şöyle diyor 6. Sezonumda birden banka müdürü oldum. Hicks ve Gillet yaptıklarını bankaları sakinleştirmek için yapıyordu, taraftar için hiç birşey yapılmıyordu.  


Westham’dan Upson yada Birmingham’dan Distin’den birini alacaktım. Fakat Liverpool bir futbol kulübü olmaktan çıkıp bir ticari mal halini almıştı, bu sırada da bana verilen (bir kısmını kendi oluşturmuştu futbolcu satarak) transfer bütçesi birden bire uçmuş oldu.


Ona göre son senesinin açıklamalarından bir kısmı böyle, Rafa hala Liverpool’da bitmemiş bir işi olduğunu düşünüyormuş. 



5 yorum:

onurkarakose dedi ki...

Rafa ne yapmak istiyor anlamıyorum ve olan sempatim her geçen gün azalıyor. Kulüp lige çok kötü başlamış, Rafa gibi değerli (ki, artık bundan emin değilim) bir teknik adamın kulübe destek olması gerekirken, mevcut menajerin altını oyma çabaları hiç şık değil.

Ayrıca Rafa değil midir takımı bu hale getiren. O, 4 puanlık fark ile ikinci olduğumuz sezonun ertesinde derbeder olmamış mıydı takım? Jovetic'e çok yüksek bir transfer bedeli ödense daha mı iyi olacaktı? Distin ve Upson'ı (şaka gibi) ki ister, sorarım size? Gillet ve Hicks'e olan saygım azalmak yerine, arttı. Rafa'nın bizden sonraki kariyeri malum...

Brendan Rogers'ın arkasındayım ama en büyük hatayı, King Kenny'yi göndererek yaptığımızı düşünüyorum...

Adsız dedi ki...

torres ten gelen parayı iyi kullanamadılar.jovetic ve cavani gibi isimler alınabilirdi.meireles alonso gibi iyi orta saha oyuncuları satılmayabilirdi.gerçi şu anda da lucas joe allen göbekte ideal iyi oyuncular ama bunların alternatifleride yok.

Shareef dedi ki...

Onur@ bunları kitabında yazmış bir beyanat değil. Kaldı ki diğer beyanatı da baştan benimle niye ilgilenmediler diyeydi.

Adsız@ haklısın bencede

Adsız dedi ki...

hocam rafa olmaz . BR bence en ideal isim şu anda.takım bu sezon başarısız olsada BR bırakılmamalı.pozitif oyun oynatıyor.

Shareef dedi ki...

haklısın da kadro da Rafalık dar ve yetenek aısından sıkıntılı :D