2 Eylül 2012 Pazar

LIVERPOOL – ARSENAL MAÇ ÖNCESİ (EPL)


Transferde son gün rezaletinden sonra ilk maçımız Arsenal ile Allah muhafaza bir kötü sonuç birkaç kelle götürür kıymetli Liverpoolseverler..

Son 5 Anfield maçında yenilmediler, Son 10 maçta sadece 1 galibiyetimiz var, 6 tanesi de berabere bitmiş bu maçların. Son 7 maçta sadece 7 gol olmuş buna rağmen Liverpool en kısa zamanda 250 gol atmayı Arsenal’e karşı başarmış.

Arsenal’in 2 maçta 2 puanı varken bizim 2 maçta 1 puanımız var. Onlar Cazorla, Podolski, Giroud gibi oyuncuları alırken biz sattık.  Herşeye rağmen ilk 11 imiz bu maçın üstesinden gelecek yeterlilikte bana kalırsa..

SAHA: Anfield
SAAT ve YAYIN: 15:30 LigTv3
HAKEM: Howard Webb


LIVERPOOL: Cezalı yok, Cole ve Lucas sakat ve oynamayacak. Son 6 Anfield maçında sadece Chelsea’yi yenebildik (2B ve 3M) bu maçı da kazanamazsak 2003’den beri ilk kez bunu gerçekleştirmiş olacağız. Eğer mağlup olursak bu 1962-63 sezonundan sonra en kötü başlangıç olacak bizim için.. Suarez açık ara en çok kaleye isabetsiz  şut atan oyuncu 7 şut ile..

Muhtemel 11: Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Nuri, Allen, Gerrard, Borini, Suarez, Sterling



ARSENAL:Rosicky, Sagna, Willshare ve Frimpong sakat, cezalıları yok. Son 6 maçın 5  ini berabere btirdiler. Geçen sezon kalelerine sadece 10 şut çekilmesine izin verdiler ki bu EPL’de en az şut çektiren takım yaptı onları.  Bu maçta da gol atamazlarsa onlarda en uzun golsüzlük rekorunu kıracaklar.

Muhtemel 11: Szczesny; Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs; Arteta, Diaby, Cazorla; Podolski, Giroud, Gervinho



Maç Tahminim: 2-1 yada 3-1 

3 yorum:

joenisatriani dedi ki...

Liverpool: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Allen, Sahin, Gerrard, Sterling, Borini, Suarez. Subs: Jones, Carragher, Shelvey, Downing, Henderson, Kelly, Coates

Unknown dedi ki...

0-2 ne yazık ki

TA dedi ki...

çok iyi maç oldu.tempolu hızlı bir oyun oynandı.'işte premier lig bu' dedirtti.arsenalde yeniler podolski ve cazorla etkili oldular.diaby maçın adamıydı.mükemmel oynadı.bu arsenal iyi işler yapacak.

liverpool son yıllarda izlediğim en iyi maçlarından birini oynadı.pozitif oynadılar iyi paslaştılar baskı kurdular.
Joe Allen yine mükemmel oynadı.harika bir oyuncu.

nuri şahin etkisizdi.lucasın eksikliğini hissettiler.lucas-Joe Allen ikilisi göbekte ideal ikili olurlar gelecekte.

sterling de olumsuz olan taraf her topu aldığında illa çalım atacak yada dripling atacak çizgide.q7 gibi.biraz daha sade ve efektif oynaması gerekiyor.

liverpool lige kötü başlamış olsada geçen senelerde olan futbolsuzluk yok.BR yavaş yavaş kafasındaki oyunu takıma oynatmaya başlıyor.