31 Temmuz 2012 Salı

HAİNLER İÇİMİZDE Mİ?



1892’de kurulmuş ve hala toplam kazanılan kupalarda geçilmemiş bir kulüp bu.. Dünyanın en çok kazanan/kar eden kulüplerinden biri bu.. Makus talihi maalesef onun bunun elinde oyuncak olmuş, seveni kadar, hainleri de içinde besleyebilen büyütebilen bu kulüp bu.. Ama neden yıkılması istenir ki ? Kimin eline ne geçecek ?

Şimdi Bay Henry ve BR eline almış biraz da onlar oynuyor, yazıklar olsun.. 2006-2007 sezonundan beri yavaş yavaş eritilen bu kulübün elinde kalan son birkaç değerli oyuncusundan biri Agger’de satılmak isteniyor. Hemde güya şampiyon olacağız derken rakibimiz olarak gösterilen kulüplerden biri M.City’ye..

Sporun dahası herhangi bir rekabetin doğasında olan kazanmak/üstün gelmek olgusuyla tamamen çelişecek bir transfer olacaktır bu transfer bu sebeple hainliktir.. Senelerdir dikkat etmiyor mu bu et kafalılar biz forvet ararken ve el altından teklifte yapılmışken neden Adebayor’u bize değil de Spurs’e veriyorlar neden senelerdir istediğimiz Johnson’ı bize satmazken, kendileri de oynatmıyorlar. (Bellamy diyeceksiniz ama Bellamy arıza çıkarıp ayrıldı.) Nedum Onuoha’yı geçen sezon isterken onlar gittiler Sunderland’e kiralık verdiler. Aslında felsefe basit kendi elimizle rakibi güçlendirmeyelim..

Peki Bre Hainler siz en değerli 2-3 oyuncunuzdan birini hem de o bölgeyi güçsüzleştirmek pahasına neden satmak istersiniz.. Alacağınız kim Agger’in yerini doldurabilir ki?

Liverpool şu günlerde tamamen futbolcuların özverisine kalmış bir vaziyette, iyi ki bu takımı Rafa ve King Kenny oluşturdu. İyi ki bu kadar karakterli futbolcular bulup almışlar.. Kulüp önce Aqua’yı 7M £ gibi komik bir paraya Fiorentina’ya satıyor, sonra Aqua’nın menajeri çıkıp diyor bir daha bu hataya düşmeyeceğiz, Aqua Liverpool’da kalacak ve Liverpool için oynayacak. Sonra 35M £ a aldığın Carroll’ı West Ham’a satıyorsun 23M £ a, yine karşına Carroll çıkıyor ve hayır gitmeyeceğim diyor.

Ben korkuyorum kıymetli Liverpoolseverler, yarın iyi bir para verilse (mesela 10M £) bunlar Gerrard’ı da satar, Reina’yı da satar..

Yazıklar olsun yönetim anlayışınıza, yazıklar olsun TD liğinize.. 

Hiç yorum yok: