23 Temmuz 2012 Pazartesi

EPL’DE RAKİPLERİMİZİN TRANSFERLERİ




Kıymetli  Liverpoolseverler yeniden yapılanmaya, tekrar şampiyonluğa oynamak zorunda olan bizken sanki M.City’ymişiz gibi davranarak ince rötuşlar yapıyoruz takıma.. Yaşlıları gönderiyoruz (Aurelio, Maxi ve Kuyt) yerlerini doldurmadan nispeten en çok futbolcumuz olan yere (Forvet) futbolcu alıyoruz (Borini) kaldı ki diğer adı geçen futbolcular (Allen mesela) hep nispeten rahat olduğumuz yere (ortasaha) bakılıyor üstelik (Cole ve Aqua) kiradakiler dönmüşken..  Bizde imanımızı cilalıyoruz İnna Asabirin çekerek..

ARSENAL
Wenger değişiyor sanki ilk kez güzel oyuncular aldığını gördüm uzun yıllar sonra..
O.Giraud alındı Montpellier’den iri kıyım bir çocuk bu ama geçen yıl bayağı gol attı bizde ilgilendik ama 43 maçta 25 gol atan Giroud yerine bir üst sürümü olan Borini’yi aldık. Hey  Allah’ım..
Arsenal sezon içinde L.Podolski’yi de renklerine bağladı. Bu çocuk da sadece 13M € ya geldi. 4-3-3 oynayacağımız kesinken böyle uzak forvet kaçar mı ama he o zaman King Kenny vardı ve patronlar daha portakalı soydum diye sayarak Menajer aramaya başlamamıştı..

CHELSEA
Hazard, Hazard diye diye 2 yıl yedik. Ne oldu verdi Chelsea parayı aldı. Aynı 2 yıl dilimizde pelesenk olan Marko Marin’i de alınca heh şimdi ben sizin diye sayın başkan Henry’den başlayarak, malzemeciye kadar herkesin hatırını sorduk.
Dikkat ederseniz Liverpool’un eksiklerini diğer takımlar birbir tamamlıyor.. Cümle felaket oldu ama içeriği dolu olsun..

M.UNITED
Yaşlı çakal Fergie transfer sezonu açılır açılmaz Kagawa’yı aldı. Böylelikle Uzak doğu pazarının parlayan yıldızınını da kadroya katarak Asya’da en çok forma satan takım olmayı garantiledi. Ayrıca harika bir oyuncu da eklemiş oldu takıma..
Ayrıca yaşlı sırtlan Fergie Crewe’den bizimde ilgilendiğimiz ve geleceğin yıldızlarından denilen POwell’ı da kadrosuna kattı. Ama sanki oturmuş bir kadrosu yokmuş gibi Lucas Moura içinde 35M teklif ettikleri söyleniyor. Tabi kıymetli Liverpoolseverler Moura bir Dempsey değil kesinlikle.. Bizimkinin yaşanmışlıkları çok..

SPURS
Şu işe bakın Spurs bizim neredeyse anlaştığımız Sigurdsson’u kaptı gitti. Bunla da kalmadı güya bu sezon oynayacağımız tiki taka futbolunun olmazsa olmazı defanstan oyun kurma presnsibine cuk oturacağı Vertonghen’i defansa eklediler. AVB’de gelince (biz istemedik tabi BR daha ispatlamış kendini hem bizimkisi genç Dempsey yaşında) 4. Sırayı da böylece garantilediler..

M.CITY
Ah işte bizden az transfer yapan bir takım.. Şu ana kadar hiç transfer yapmadılar. Gerçi Yeryüzünün en pahalı kadrosu onlarda olabilir ama he birde şampiyondular.. Bu kadarcık kusur kadı kızında bile olur..

Hiç yorum yok: