3 Ağustos 2012 Cuma

AQUA GİTTİ..



Fiorentina başkanı az önce açıkladı, Aqua’yı satın aldık diye..

Geçen yıl 10 maç ve üstü 19 oyuncu oynatmışız. Bunlardan Maxi, Kuyt ve Bellamy (henüz gitmedi ama gidecek) gitti. Kaldı sana 16 futbolcu Borini’yi aldın 17 oldu. Sterling, Cole  falan 20 oyuncu eder.

Bunların içerisinde Spearing, Shelvey, Kelly, Sterling gibi aslı yedek olan oyuncular da var. Carra’da daha az oynayacaktır. Cole akşam sakatlandı yine.. Oyuncuların bir çoğu orta saha birbirlerini kesecekler haliyle..  Yani demek istediğim kadro ne kadar daraldı farkındamısınız kıymetli Liverpoolseverler?

Şu anda elimizde direk oynayacak kapasitede kaç futbolcu var bir bakalım.. Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Gerrard, Lucas, Adam, Downing, Carroll, Suarez bunlara belki Henderson ve Carra eklenebilir. O zamanda 13 direk oyuncu eder ki bu QPR’da bile fazladır bizden..

Bu olayın bence en önemli yönü ama maalesef tek yönü değil.. Bir diğer yönü Aqua gibi bir oyuncu Juve ve Milan’da 20 üstü maça çıkabilecek kalitede (tam olarak 33 ve 22) ama maalesef ortasahasında Spearing oynayan bir takımın ilk 11’i ne girecek kapasitede değil.

Diğer bir yönü bu adamı kaça aldık kaça satıyoruz. Bu arada ki para kimin.. Töbe töbe.. :D
Kıymetli Liverpoolseverler sağlıcakla kalın..


Hiç yorum yok: