5 Aralık 2011 Pazartesi

FULHAM – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)



Kıymetli Liverpoolseverler, bu hafta üstümüzde ki her takım kazandı (N.United hariç) rakibimiz 16. sırada.. Yenersek puanımız NUFC ve Arsenal ile eşitlenecek Chelsea ile 2 puan kalacak..

Geçen yıl onları 5-2 yenmiştik ve Maxi hattrick yapmıştı. Dahası Fulham son 8 maçın 6 sında bize gol atamamış. Son 20 maçta ise sadece 3 kere kazanabilmişler.. Bildiğiniz üzere Fulham bu sezon o kadar da iyi bir sezon geçirmiyor (ne o kadar da iyisi, berbat)


SAHA: Craven Cottage

SAAT ve YAYIN: 22:00 LigTv3



FULHAM: Kelly, Senderos, Sa ve Grygera sakat ve kesin yok Duff’ın durumu ise şüpheli.. Fulham bu sezon 13 maçta sadece 12 puan alabilmiş durumda, Fulham attığı gollerin sadece %7 sini bu sezon kafayla atmış. (havadan gelirse bırak yani), Kendi sahalarında son 8 maçta sadece 1 galibiyet çıkarabilmişler.

Muhtemel 11: Schwarzer; Baird, Hughes, Hangelaand, Riise; Ruiz, Etuhu, Murphy, Dempsey; Zamora, Johnson



LIVERPOOL: Gerrard ve Lucas yok. Liverpool son 11 resmi maçını kaybetmedi. Liverpool kalesine 44 şut çektirmiş ki bu sezon ki en az şut yiyen takımız, son 3 deplasman maçımızı kazandık, şu ana kadar 104 korner kazandık ki buda EPL’de birinci, Liverpool bu sezon Londra’da oynadığı 4 maçın 3 ünü kazandı, kaybedilen Spurs maçında ise 2 kırmızı kart görmüştük. Suarez cezasahası içinde bir maçta topa 8,2 kere dokunuyormuş ki bu EPL’de bir futbolcunun en çok ceza sahasında oynama oranı (Bu durumda Suarez formsuz arkadaş :D) Bu istatistik de Carroll’ı sevmeyen arkadaşlar için gelsin :D)  Carroll kafayla 19 gol girişiminde bulunmuş bu oran EPL’nin en iyi oranı ayrıca bu girişimlerinin 8 i kaleyi bulmuş bu istatistikde de EPL’de lider..

Muhtemel 11:  Reina; Johnson, Skrtel, Agger, Jose Enrique; Maxi, Adam, Spearing, Downing; Kuyt, Suarez



HAKEM: K Friend

Hiç yorum yok: