18 Aralık 2011 Pazar

A.VILLA – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)



Bikaç maç yazamadık kıymetli Liverpoolseverlerden özür dileriz öncelikle.. Maalesef bizim sektörde yıl sonu biraz yoğun geçiyor kıymetli Liverpoolseverler…

Yarın “ben hala Liverpool’luyum” diyen güzide insan, sağlam bek, güzel futbolcu Warnock’ın takımı A.Villa ile oynuyoruz. Biz 7. onlar 10. ayrıca bugün NUFC ve Chelski puan kaybetti. Yarında City-Arsenal maçının olduğu düşünülürse, 3 puan ne kadar önemli anlaşılır.

Villa son 13 maçta 1 kez geçen sezon downing’in attığı golle yenmişti bizi, Liverpool ise 7 kere yenmiş.


SAHA: Villa Park

SAAT ve YAYIN: 16:00 Lig Tv 2


A.VILLA: Given, Lichaj, Jenas ve Delph sakat, Agbonlahor cezalı.. En golcüleri yok yani kıymetli Lİverpoolseverler. Kornerlerin %32 sini içeri alıyorlarmış. Bent 5 gol atmış bu sezon ve hepsi de kendi sahasında. Ireland 200. maçına çıkacakmış. Baya da Liverpool’lu var takımda (taraftar olarak)

Muhtemel 11: Guzan; Hutton, Dunne, Collins, Warnock; Albrighton, Herd, Petrov, N’Zogbia; Bent, Heskey   


LIVERPOOL: Gerrard ve Lucas sakat, Spearing cezalı.. Şu ana kadar 15 kez direkten döndü topumuz geçen bütün sezon toplamda 18 kez olmuş bu. Son 10 maçta sadecde 1 kez yenildik (beraberlik çok ama gözüm :D), Downing 300. lig maçına çıkacak. Agger 150. Liverpool maçına, Skrtel ise 100. lig maçına çıkacak.

Muhtemel 11:  Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Jose Enrique; Downing, Adam, Henderson, Maxi; Suarez, Kuyt.


HAKEM: Peter Walton 

Hiç yorum yok: