12 Eylül 2011 Pazartesi

ALMA KOP’UN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE



Liverpool tarihinin en büyük yıldızlarından olacakken hainliği seçen Torres.. Chelsea’de ortalığı karıştırdı kıymetli Liverpoolseverler..

İspanya’da verdiği bir röportaj’da Chelsea’li oyuncuların çok yavaş oynadığından bahsetmiş, oyuncular yaşlı ve yavaş demiş ve bu anlamda Mata transferi gerekliydi demiş. Burada kalsa iyi birde alıp kendi sitesine koymuş..

AVB (Andres Villas Boas) bu röportajı incelediklerini söylemiş, oyuncudan da açıklama istediklerini gerekirse ceza vereceklerini anlatmış..

Bir ay önce bazı İspanyol gazeteciler özellikle twitter’da Torres’in bu sezonunun EPL’de ki son sezonu olduğu konusunda ısrarlılar. Torres Chelsea kariyerine iyi başlayamadığı gibi (antrenmanlarda gol attığı söyleniyor ama bilemiyorum :D) taraftardan da istediği desteği bulamadı birde eşi mutsuzmuş Londra’da ve Liverpool’u çok özlediğinden bahsediyormuş..

Ben demiştim demeyi sevmem (yazar burada yalan söylüyor kıymetli Liverpoolseverler) ama demiştim :D Orada her şey aynı olacak Liverpool’la  ben sadece kupa alacağım zannetti, kazın ayağı öyle değil ama kıymetli Liverpoolseverler.. Ben inanıyorum ki ocak ayında taraftarda rıza gösterse Torres koşa koşa ağlaya ağlaya gelir kapımıza.. 

Başlığı tekrarlayalım, alma KOP’un ahını çıkar aheste aheste..    

2 yorum:

oğuzhan dedi ki...

ben kendi adıma affediyorum torresi. yanlış yaptı kupa sevdasına gitti ama hatasını anlıyo yavaş yavaş. yalan konuşmayalım adam bize yakışıyodu. Carroll'un da içler acısı halini gördükçe Torres'i özler oldum. gelsin kop a af dilesin. 1-15 milyon £ a alalım. Carroll'a da Anzhi, Zenit falan yollayalım fazla zarar etmeden. Dön gel Torres, ben seni affettim :))

Shareef dedi ki...

ona nefretimiz sevgimizin büyüklüğünden :D