10 Eylül 2011 Cumartesi

STOKE – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)




Kıymetli Liverpoolseverler, bu hafta maçımız Mick McCarthy ile beraber en sevmediğim TD olan Pullis’in takımı Stoke ile..

Yaptığımız 6 EPL  maçında 2G 1M ve 3B almışız. Britannia stadyumunda oynadığımız 3 maçta da galibiyet alamamışız kazmalara karşı..

Elemanlar bu sene transfer rekorları kırdılar. Ama takıma bir uzun boylu (Crouch), birde kazma/kasap kattılar (Palacios).. Yani oyun sistemi yine aynı, defanstan ne kadar kuvvetli depebilirsen dep  cezasahası civarın da biri kafa vursun, dönen topla ya orta yap ya kaleye vur..

SAHA: Britannia Stadium

SAAT ve YAYIN: 17:00 Lig Tv3


STOKE: Fuller, Higginbotham, Sidibe  sakat Delap cezalı.. Son 6 maçın 4 ünde Stoke bize gol atamamış. Son 10 maçlarının sadece birini kaybetti Stoke kendi sahalarında..Kalecileri Begovic bu sezon yaptığı 21 kurtarış ile açık ara önde..

Muhtemel 11: Begovic; Huth, Shawcross, Woodgate, Wilson; Pennant, Whelan, Whitehead, Etherington; Crouch, Walters.



LIVERPOOL: Aurelio, Gerrard ve Kelly oynamayacak.. (Gerrard ve Kelly düzeldi ama yine de bu maçta yok) son 13 deplasman maçında gol attık ki bu demektir bugünde gol var.. Kuyt hala 50. golünü bekliyor.. son 2 yılda en iyi sezon başlangıcı bu bizim için (geçen yıl 4 ondan önceki yıl 3 puan almıştık)

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Carragher, Agger, Jose Enrique; Kuyt, Adam, Henderson; Downing, Suarez, Lucas



HAKEM: Mark Clattenburg

Hiç yorum yok: