17 Eylül 2011 Cumartesi

SPURS – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)




Kıymetli Liverpoolseverler yarın ki maçımız sevgili, pek değerli King Kenny’mizin yakın arkadaşı Harry’nin takımı Spurs ile (derseniz başlıktan biliyoruz eyvallah o zaman :D )

Adamlarda sakat çok, iyi transfer yapamadılar ve sezona kötü başladılar.. Bunun yanında biz Stoke’a yenildik ama bu kazmalar güruhu 100 maç yapsa bir tane kazanırdı ki onu da aldılar..

Spurs WHL’de ki son 3 maçı da aynı skorla 2-1 kazandı. Spurs ile oynadığımız 163 maçın ise 63 ünü kazanmışız. WHL’de ki 19 maçın 9 unu Spurs kazanırken biz 5 kez kazanmışız ve matematiğin yol göstericiliğinde söyleyebilirim ki 5 de beraberlik alınmış..



SAHA; WHL (White Heart Lane)

SAAT ve YAYIN; 15:30 Lig Tv 3



SPURS; Sandro, Van der Vaart, Dawson kesin yok Gallas, Huddlestone, King, Lennon , Pienaar  belki oynar belki oynamaz. Wolves’ı yendikleri maç onların son 14 EPL maçında ki sadece 4. galibiyetiydi. Bu maçta King oynamıştı ve onların son 11 maçta ikinci kez gol yemeden tamamladığı maçtı..

Muhtemel 11: Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Lennon, Parker, Modric, Bale; Adebayor, Defoe



LIVERPOOL: Johnson sakat, Gerrard ve Kelly şüpheli (sanıyorum King Kenny Gerrard’ı oynatmayacak ) Liverpool son 13 deplasman maçında sadece 1 tanesini geriden gelerek kazandı. Son 7 maçın sadece birinde gol yemeden bitirdik maçı..

Muhtemel 11 : Reina; Jose Enrique, Agger, Carragher, Kelly (Flanno),  Downing, Adam, Lucas, Henderson; Suarez, Kuyt.



HAKEM: Mick Jones

Hiç yorum yok: