21 Haziran 2011 Salı

FUTURE’S BRIGHT WITH KENNY




Herkesin dilinde bu cümle kıymetli Liverpoolseverler.. Eski futbolcularımız, teknik adamlar, yorumcular herkes geleceğin ne kadar parlak olduğundan bahsediyor.. Ama son günler de beni aldı bir endişe…

Arz edeyim efendim endişemin sebebini, Marveaux Liverpool’a geldi ve sağlık kontrolüne girdi ama Liverpool ile anlaşamadı. Sebep olarak resmi olarak açıklanmasa da sızdırılan sağlık testlerinden geçemediği, birkaç gün sonra adamımız gitti Newcastle ile anlaştı ve söylediği şartlarda anlaşamadık Liverpool ile..

Sonra Adam konusunda aylar önce bitmesi gereken bir meseleyken bu hala üç aşağı beş yukarı, işin ilginç tarafı sağır sultan bile ilgimizi duymuşken bu adama Blackpool başkanı hala gelen bir resmi teklif yok diyor.. Bu konuda da çuvallıyormuyuz yoksa kıymetli Liverpoolseverler..

Bir diğeri Young ve Downing, sezon boyunca Young bizde sözleriyle bekledik bu günleri ama artık Young’ın adı anılmıyor Liverpool ile “O şimdi ManU” ikinci sırada ki Downing foto bile çektirdi ama maalesef hala bir gelişme yok..

Mata konusunda Comolli abimiz taa Valencia’ya gitti ama sesler oradan itibaren kesildi.. Bunun yanı sıra Liverpool’un çocuğu Dann A.Villa yoluna girmişken biz Soto’nun kontratını bir yıl daha uzattık Kjær’in adı bile anılmıyor. Udinese’den Zapata ile kesin olarak anlaşılamadı. 

Bir büyük kulüp bu kadar kapıdan boş dönmemeli, Comolli, King Kenny ve Scout ekibimizde ki bu kadar adam hazırlıksız mı yakalandı yoksa doğru düzgün araştırmalar yapılmadı mı ?

Evet Kenny ile gelecek parlak ama şu eldeki ıskartalardan kurtulmalı ve birkaç futbolcu satın almalı değil mi kıymetli Liverpoolseverler.. 

2 yorum:

oğuzhan dedi ki...

bu sene de gitti şampiyonluk :(((

Shareef dedi ki...

:D Muhakkak alacaklardır bikaç futbolcu ama uzaması kötü... Oğuzhan Rooney'e inan sen ne demişti Liverpool seneye ilk iki içinde olabilir..