16 Haziran 2011 Perşembe

LIVERPOOL’DA NELER OLUYOR..


Sabah ManU’nun C.Adam ile ilgilendiği haberi geldi kıymeti Liverpoolseverler.. Hatta biraz da öne geçtiler bizden sanki.. Karl Oyston denen olacak zibidi C.Adam ucuza gidecek diye herkese peşkeş çekiyor.

Comollli’de bugün belki Oyston’a dersini vermek amacıyla, belki de yaptıklarından yıldığından Gago için R.Madrid ile görüşmelere başladığı konusunda basına bilgi verdi. Gago’nun menajeri ise Gago tekrar üst düzey futbolda kendini kanıtlamak istiyor ve bunun için Liverpool harika bir kulüp diyerek, Gago’nun Liverpool’u ne kadar istediğini anlatmış.



Comolli daha önce yaptığı açıklamalarda oyuncunun milliyetine değil yeteneğine baktıklarını ama iki benzer yetenekte futbolcudan da İngiliz olanı tercih edeceklerini belirtmişti. Her şeye rağmen bence Oyston denen aç gözlü herifin hevesini kursağında bırakmak için yapılan bir hamle bu Gago operasyonu..



Akşamüstü bir darbe’de Soto (the big greek) dan geldi. Söylentiler odur ki, Soto Liverpool ile 1 yıllık yeni kontrat imzaladı. A.Villa’nın mevcut Scott Dann teklifini de göz önüne alınca Liverpool bu Soto hamlesi gerçekse bir Stoper almayacaktır. Bu da kanımca çok kötü olur bizim adımıza.. Tamam takım savunması üst düzey bir oyuncu topluluğumuz var ama yinede sağlam bir stoper şart bu takıma… 

2 yorum:

oğuzhan dedi ki...

bu bir şaka olmalı,soto nun gittiğini zannedip sevinç çığlıkları atıyorduk, bu haber de nerden çıktı.
Gago konusu da inşaallah dediğin gibi Adam için bi hamledir,yoksa Real'in artıklarıyla şampiyon olacağımızı zannediyorlarsa işimiz bu sene de çok zor.
Şu ana kadar hiç de memnun değilim transfer politikamızdan, Hendersonla, Marveaux mudur nedir bunlarla şampiyon olunmaz, Adamlarla,Baineslerle ya da Jose Enriquelerle şampiyon olunur.

Shareef dedi ki...

Marveaux'da gitti :D Adam'ı hala alacağız :D