13 Haziran 2011 Pazartesi

C.ADAM İMZALIYOR..




Kıymetli Liverpoolseverler ne kadar güzel bir transfer dönemi geçiyor bizim için.. Henderson alındı. Phil Jones alınamadı ama en azından yeni teklif ettiğimiz meblağ sebebiyle Blackburn ManU teklifini askıya aldı. (Ama Jones ManU’da oynamak istiyormuş) Clichy için bir teklif yapıldı ve Clichy’nin üzerinde durduğu teklif bizimkisiymiş. Young muhtemelen  ManU’yu tercih edecek ama Downing sanıyorum bu hafta açıklanacak. Bir stoper ve Wickham’da alındıktan sonra ben bir flaş transfer daha bekliyorum, böylece harika bir takım kurulmuş olacak.

Gelelim konumuza, devre arasında aşkımızdan dillere düştüğümüz  uğrunda Blackpool’un kapısında yattığımız C.Adam’la nihayet anlaşıldı. Fiyat 10M £ civarında ve bu transfer sanıyorum Pazartesi olmadı  Salı açıklanacak (Allah’ım sen utandırma :D ) C.Adam Blackpool’un oyun sistemi sebebiyle sürekli uzun oynamak zorunda kalıyordu fakat buna rağmen çok yüksek bir pas yüzdesi vardı kıymetli Liverpoolseverler.. Liverpool gibi birçok opsiyona sahip bir takımda onun ne kadar önemli bir yetenek olduğunu daha net görme imkanına sahip olacağız.

Yapılan Henderson ve C.Adam transferi ve elde mevcut olan Gerrard, Meireles, Lucas ve Spearing rotasyonu bize King Kenny’nin üçlü bir ortasaha ile oynayacağı izlenimi veriyor yeni sezonda… Heyecanla bekliyoruz.. 

Hiç yorum yok: