11 Nisan 2011 Pazartesi

LIVERPOOL – M.CITY MAÇ ÖNCESİ (EPL)




Kıymetli Liverpoolseverler, yazılarımız gecikiyor iş güç sebebiyle özür dileriz. Bu gece revire dönmüş takımımız M.City ile Anfiled’da karşılaşacak. Duyumlarımız Sterling ve Suso’nun maç kadrosunda olacağı yönünde ama bakalım ne olacak..

City’yi 4 maçtır yenemiyoruz, onlarda sadece 1 kez  yenebildiler bizi.. Anfield’da ki son 7 maçta 5 galibiyetimiz ve 2  beraberliğimiz var kıymetli Liverpoolseverler yani istatistiksel açıdan yenilmeyiz bu maçta :) 


SAHA: Anfield

SAAT ve YAYIN: 22:00 Spormax



LIVERPOOL: Gerrard, Agger, Johnson, Kelly kesin sakat, Shelvey ve Aurelio şüpheli.. Son 6 Anfiled maçında yenilmedik. Son 5 EPL maçının sadece 2 sini kazanabildik. İlginç bir istatistik Maxi Rodriguez takım arkadaşlarına tam 31 gollük pas vermiş ve bunlardan hiçbiri gol olmamış :D  Genç Flanagan ilk 11 de başlayacak bir aksilik olmazsa ..Ayrıca bahsettiğim gibi Sterling ve Suso maç kadrosunda olabilir. 

Kesin 11: Reina, Flanagan, Carragher, Skrtel, Aurelio, Kuyt, Spearing, Lucas, Meireles,
Suarez, Carroll



M.CITY: Boateng, Given, Richards ve Toure sakat. City 2011’de deplasmanda hiç maç kazanamadı. Bu sezon 9 penaltı attılar ki diğer EPL takımlarından fazla bu sayı..

Muhtemel 11: Hart; Boyata, Kompany, Lescott, Kolarov; De Jong; A Johnson, Toure Yaya, Silva; Balotelli, Tevez



HAKEM: Mark Halsey

Hiç yorum yok: