27 Haziran 2010 Pazar

LIVERPOOL’DAN HABERLER-105




















Liverpool’da yaprak kımıldamıyor, Dünya Kupası’da etken bunda tabi ama hala bir Menajer bulamayışımızda önemli bir sebep.. Öyle olunca bizde istediğimiz gibi postlar giremiyoruz maalesef.. Düşünün kıymetli Liverpoolseverler 1 aydır tek bir isim var gündemde ve onu bile halledemedik… Neyse geçelim biz birkaç haber var onlara..

  • Marsilya başkanı Dassier Liverpool Deschamps ile görüşmek için benden izin istedi demiş. Bence futbolculuğu ve Td liği iyi bir adam, kendisi..
  • Ortadoğulu bir alıcı, Liverpool’u satınalmak için Hiddink’in takımın başına geçmesini şart koşmuş.. Bu yalana/söylentiye göre :) takımı da 560M £ satın alacakmış..
  • Jovanovic Birmingham’a gidebilirmiş. Bu kardeş bence Sırbistan’ın en iyi futbolcusuydu Dünya Kupasında ki hayli kıvrak olduğunu görebiliyoruz zaten :)
  • Hodgson’ın Liverpool başına geçmesinde pürüzler varmış hala Milli takım bugün İngiltere‘ye dönerse Hodgson ilk seçeneklerdenmiş.
  • İnter Masch için para+Cambiasso’yu önerebilirmiş. Bence böyle bişey olursa hemen kabul edilmeli kıymetli Liverpoolseverler. Cambiasso’nun pozisyon bilgisi masch’in kat kat üstünde ve zaten öyle yada böyle gidecek bu arkadaş..
  • Kuyt Rafa bana Inter hakkında bişeyy söylemedi ve hala Liverpool’la 2 yıllık kontratım var ayrıca Liverpool’da mutluyum da demiş ama eklemiş yeni TD nasıl karar verir bilemem benim hakkımda..
  • Rafa Liverpool’da ki villasını satmadığını ne olacağının bilinemeyeceğini birgün tekrar Liverpool’a dönebileceğini ama şu an Inter’e vaktini ayırdığını söylemiş. İşte bize böyle Liverpool’lu adamlar lazım kıymetli Liverpoolseverler, dünyanın neresinde olursa olsun..

4 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

kuyt da olmasa iyi haber okuyamıcaz ve de yüzümüz gülmeyecek herhalde.kulüp satılsın artık yaa.canımıza yetti..ingiltere kupaya veda etti bence en iyi oyuncuları johnson ve sol kanatta oynayan gerrardtı(biraz duygusal yorum farkındayım ama yine de doğru;)) :D Herneyse bir sakatlık çıkmadan 3 oyuncumuz döndü.inşallah diğer takımlardaki oyuncunculrımız da sağ salim dönerler.ingiltere capelloyu gönderip hudgsonu getirsin işte süper olur ;)

Shareef dedi ki...

İngiltere yenildi dediğin gibi inşallah Hodgson İngiliz milli takımının başına :D

Man Of The Match dedi ki...

-Cambiasso 30 aşına geldi masch + para bence masch için yetersiz olur ek olarak 15M falan vermezlerse tabii :)
-Jovanovic denilen adam hıyarın teki yok inter e geçebilirim liverpool a gelmem bari falan diyo.Gelse iş yapacak iyi oyuncu.Bildiğim kadarıyla iki ayağı da var kanatlarda forvette her heryede oynuyor.

Shareef dedi ki...

30 ama çok akıllı bi oyuncu zaten söylenti artı para şeklinde.. Jovanovic e dikkatli baktım da bence sırbistanın en iyisiydi..