16 Haziran 2010 Çarşamba

HODGON YENİ MENAJER (Mİ)












Bazı gazetelere göre Hodgson'ın Liverpool'un başına geçmesi an meselesi.. Söylenene göre Hodgson Fulham Kulübüne Liverpool'a gideceğini bildirmiş. Hafta sonuna kadar açıklanabilirmiş.

Hodgson yeni menajerimiz olduğu takdirde transfer bütçesi de hazırmış. Tamı tamına 12M £ bu süper transfer bütçesiyle seneye kesinlikle şampiyonluğa oynarız.

Bu şerefsizler başımızdan gitmeden dertler bitmez.. Bizde Hodgson'la attan iner eşeğe bineriz. eşek ne kadar giderse biz de o kadar gideriz.

10 yorum:

Siriusz dedi ki...

Mascheranodan gelcek olan paraylada borçları kaparlar bizde lucasla ilk 10a girmeye uğraşırız artık..

Man Of The Match dedi ki...

o'neill la temasa geçtiler ve red cevabı aldılarsa içim çok rahat ama sırf bi sezon takıma avrupa ligi finali oynattı diye menajer olarak bu hodgson ı alıyorlarsa aynı fb nin bi sezon gol kralı oldu diye guiza yı alması gibi çok kötü,üzülesi bir durum.o'neill olmadı keegan veya dalglish gelsin yani klübün içinden biri gelsin.bu arada rafa da dalglish gelsin lpool un başına demiş.bence blogca biz gidelim 3 5 kişi hem fazla maaş sıkıntısı olmaz 500.000 euro a razı olmayacak var mı aramızda? hem de blog içindeki fikirler tam tamına olmasada çoğu zaman uyuştugu için güzel bir aile ortamı yakalarız.konut sıkıntımızda olmaz bekar oyuncuların evlerinde kalırız.bildiğim kadarıyla insua,ayala,pacheco,ngog,plessis paylaşın.ben ayala yı seçtim.şerif abi sen de canın ciğerin plessis i seçersin dimi? :D

fizyoterapist dedi ki...

abi artık transfer bütçesini geçtik.elimizdekilere sahip olalım yeter.oyuncularımızı dünya kupasında izlemeye korkuyorum valla..iyi oynasalar bir türlü,kötü oynasalar başka türlü..nedir bu yaa.. iyi oynayan her oyuncumuzun adı ertesi gün başka takımlarla geçiyor.'Liverpoolda mutlu olmadığı bilinen,kupalar kazanmak isteyen,bilmemkimle çalışmak isteyen filan oyuncunun falan kulübe gideceği düşünülüyor...LFC nin de borçlarından dolayı bu oyuncuyu ucuz bir bonservis bedeliyle satabileceği düşünülüyor.....'sizlere en iyi cevabı ayala,pacheco,shelvey verecektir...şu iki amerikalı eşşekten kurtulalım kimse tutamaz bizi

Shareef dedi ki...

Siriusz: Devre arasında Rafa'ya oyuncu sat o parayla yenisini al dediler 2-3 oyuncu satınca da paranın üstüne kondu şerefsizler yine öyle olacaktır...

Fizyoterapist: Birde düşün Hodgson diyormuymuş Torres aradığım Zamora tipi tek forvet değil :D Bana sene de 8 gol atan biri lazım ... Şaka bir yana inşallah oyuncular yeni TD ile anlaşabilir..

MOTM: Plessis çok pısırık döve döve adam ederiz.. Doğru söylüyorsun blogcak yazalım biz talibiz diye :D

Man Of The Match dedi ki...

-ara ingiltere milli takımında erickson mu mclaren mi hangisiydi hatırlamıyorum ama biri gidince binlerce cm oynayan kişi federasyona başvurmuş federasyonda'' cm oynayan ve milli takım menajerliği için aday olan bütün futbolseverlere teşekkür ediyoruz ama gerçekle oyundaki takımı yönetmek başkadır.'' o geldi aklıma şansımızı deneyelim.
-15m kendileri veriyorlar,30m masch dan gelse degen i de marseille istiyor (kontratı bitmiyorsa 2m diyelim),cavelieri(3m(,babel(8m),benayoun(6m),skrtel(6m) muhtemel gidecekler bunlar ..70 m gelir ediyor ki 12m kjaer ve 15m ireland desek 3m yeni bir kaleci desek 40m kalıyor bu paraya bir kanat bir bek kanat alabilirz ve j.cole da ikna edilirse ki zor arsenal yolunda ucuz atlatabiliriz..ama babel i hakikatan iyi bi fiyata kakalamalıyız adam bize 15m geldi.

oğuzhan dedi ki...

yıllık iznimi teknolojiden uzak, modern iletişim araçlarından bihaber mekanda geçirdiğimden gelişmelerden ancak haberim oldu. sanırım geçmişte yaşayan bi tip olduğumdan Hodgson ismi bana size geldiği kadar itici gelmedi.Ama O'Neill'le anlaşmaları lazımdı başarı için.Hodgsonla 93-98 arası yaşadığımız daha çok Adalı ama başarılı sonuçları alamayan kimliğe bürünürüz. Benim gibi futbolda başarıdan çok küçük nüanslarla mutlu olan bir insanı da çok rahatsız etmez. Rafayla alınan 2. likten ziyade klasik adalı futboluyla alınan 6.7.lik bana daha bi hoş geliyor. Bazılarınızın da bu ne tür bi manyak dedğini duyar gibiyim.Ama dediğim gibi biz geçmişte yaşayan tipler böyleyiz.
Son söz; gönül ne Hodgson ister ne Rafa gönül O'Neill ister şampiyonluk bahane :)

Shareef dedi ki...

Hoşgeldin :D Macahel'e mi gittin yoksa.. Herkese tavsiye ederim Macahel'i.. Dikkat edilirse O'neill'in adı Rafa gittikten sonra hiç geçmedi bu şerefsizler Rafa'yı kovmak için kılıf olarak kullandılar.. Hodgson dediğin gibi 6-7. yapar bizi bizde seneye bakarız her sene

footballMovement dedi ki...

@oğuzhan; Ağbi ben Galatasaray ile 2003'de yaşadım öyle bir durumu takımın mali yapısı oyuncu çöplüğüne dönmüş bir kadro ve tarihinde ilk defa ligi 6. sırada bitirmiş bir takım..Liverpool sadece premier lig takımı olacak kadar küçük bir takım değil. Yanlış anlama ama son 5 yılda ŞL'de 2 defa final oynamış bir takım için düşüncelerin hiç mantıklı gelmedi.

Hilmi

oğuzhan dedi ki...

Sen Macaheli tavsiye etmişsin haklı olarak Shareef ben de naçizane yine Artvin-Yusufeli'ni tavsiye ediyorum.Deniz-kum-sıcak üçlüsünden sıkılanlar için.Boğa güreşleri,inanılmaz yerlerde inşa edilen Gürcü Barhal-İşhan kiliseleri,Çoruh nehri ve insanlarıyla bulunmaz bi yer.Sloganları ise çok yerinde bir tespitle "Keşfedilmemiş cennet"
Hilmi kardeş yazımda da belirtmiştim benim düşüncelerin size pek mantıklı gelmeyeceği hususunu.Sen kendine göre doğru düşünoysun ben de kendime göre en iyiyi,farklı fikirler de her zaman iyidir hoştur :)

Shareef dedi ki...

Ben geçen yıl Macahel'e gitmeden bir araştırma yaptım, dünyada çeşitli yerlere not veren insanlar var bir yerde 4 üzerinden 4 verilen tek yerin macahel olduğu yazıyordu. Yusufeli'de olur. Önemli olan o zaman Artvin'e gitmek :D