9 Haziran 2010 Çarşamba

LIVERPOOL’DAN HABERLER-104




















  • Kulüp menajer arayışında acele etmiyormuş, Dalglish’in Purslow’a söylediği iddia edilen ben geçicem Liverpool’un başına sözleri kulüp tarafından yalanlanmış. Şu an iddialara göre adaylar Hodgson, O’neill ve Hughes olarak kalmış. Liverpool’a bakın kıymetli Liverpoolseverler, acele etmezler tabi hemen bulsalar menajeri bu sefer transfer yapmak isteyecek dünya kupasından sonra bulurlarsa herkes yerini bulacaktır, iki şerefsiz de bizlere bakın futbolcu kalmadı yoksa biz transfere 100 M £ ayırmıştık aslında diyecekler aha buraya yazıyorum. ( Liverpool hafta sonundan önce Hodgson’ı takımın başına geçireceğini yazanlarda var bakalım hangisi doğru)

  • Moratti kendisi bir Liverpool efsanesi olan Rafa’nın :D İnter takımının başına geçeceğini resmi siteden açıklamış. Rafa Liverpool’dan Masch’i takımında görmek istiyormuş ki, Masch’de giderim tarzı açıklamalar yapmıştı. Masch’e dünya kupasından dönünce Liverpool haftalık 100,000 £ luk bir teklif yapacakmış kabul etmezse Inter’den 40M £ istenecekmiş.

  • Aynı zamanda Kuyt’ın da gidebileceği konuşuluyor İnter’e ama O önce Rafa’yı uzunca bir övüp, kariyerini ve daha iyi bir futbolcu olmasını ona borçlu olduğunu söyleyip eklemiş Liverpool çok büyük bir kulüp ve Liverpool’la bir kontratım var ona saygılıyım ayrıca burada olmak benim için çok iyi .

  • Gerrard söylenene göre R.Madrid’i reddetmiş. Başkana yakışır :D

  • Torres M.City’nin teklifini kabul ederse yeryüzünün en çok kazanan futbolcusu olabilecekmiş.

  • Riera Rafa’nın gittiğine sevinmiş 1 ay önce ben gidecektim ama futbolda böyle şeyler olur demiş. Kalmak istediğini deklare etmiş. Hayırlısı olsun.

  • Liverpool patronları biletlerde %7 lik indirime gitmişler. Bunlar nasıl işadamı ? Kıymetli Liverpoolseverler kusura bakmasın Öküz dicem “Öküzler” Liverpool full oynuyor zaten lazım olan yeni stad daha çok kişi gelsin diye.. Demek bunlar birbiriyle konuşurken dediler ki stada 100,000 kişi gelsin ee nasıl olacak bu, birinin aklına dahiyane bir fikir geliyor oracıkta (ben hicks’den şüpheleniyorum) biletleri ucuzlatalım :D

7 yorum:

flyingdupe dedi ki...

bizim kalbimizde yatan isim O'neill ama takip edebildiğim yabancı forumlarda liverpool taraftarı pek iyi gözle bakmıyor o'neill a.
klinsmann gelmesinde..

Shareef dedi ki...

O'neill a biraz daha nötr sanki ama hodgson için kimse iyi görüş bildirmiyor ama.. Şu an aslında 2 kişi kaldı Dalglish ve Hodgson.. bunlardan biri olacak kesin

Shareef dedi ki...

O'neill a biraz daha nötr sanki ama hodgson için kimse iyi görüş bildirmiyor ama.. Şu an aslında 2 kişi kaldı Dalglish ve Hodgson.. bunlardan biri olacak kesin

fizyoterapist dedi ki...

taraftara şirin görünmek için indirmişlerdir şerefsizler :D çok güldüm yaa...rafa sinirlerimi bozmaya başladı şimdi,sen gittin üzüldük ama yine de bişey demedik. liverpoolun kötü halini en iyi bilen kişisin..buna rağmen bizim takımdan oyuncu koparmaya çalışması sinir bozucu..sonuçta orta halli bir takıma değil; taşları yerine oturmuş italya ve CL şampiyonu takıma gidiyorsun.. yeni patronları transfer bütçesi ayıracakya; yeni oyuncu aramak zahmetinde bulunmayıp direk hazır oyunculara yöneliyor..ayıp yakıştıramadım kendisine...riera adamım yaa..helal olsun rafayı gönderdik şimdi klüp ve sol kanat bana kaldı rahat bir nefes alalım demiş demek:D belki de rafanın gitmesinde sevindiğim tek nokta riera oldu.bana kalırsa riera haklıydı çünkü gerçekten ilk 11 de oynamaması için bir sebep yokken ve takımın riera gibi bir kanat oyuncusuna ihtiyacı varken rafa oynatmıyor.diyalog meselesi riera haklıydı bence.gerrard,madride giden owenen başına gelenleri gördükten sonra bir liverpool efsanesi olarak madride gidip,kendini rezil edecek kadar aptal değildir galiba.hele şu kötü günlerde transfer dedikolarını kesin net bir dille yalanlayıp, takımda kalacağını yineleyerek takımı etrafında toplamalıdır. kaptan bunu yaparsa masch,torres ve kuytun takıma olan inancını artıracaktır.joe cole serbest kalmış ama ntv spora göre arsenalle flört ediyormuş.wenger faktörü olsa gerek.şimdi bir TD miz olsaydı böyle mi olurduk.yönetimde olan ve işleri yoluna koyacak takıma abilik yapacak bir lidere ihtiyacımız var.

Shareef dedi ki...

Rafa'da bildiği adamlarla çalışmak isteyecektir. Staff'tan da ayrılan olacaktır ayrıca..Rafa başımızda olsa belki alırdık Cole'u ki Rafa sürekli açıklama yapıyordu onunla ilgili.. Hayırlısı olsun artık :D

Man Of The Match dedi ki...

-yalnız riera yı bilerek oynatmadı sakatlandıktan sonra aurelio ile birlikte tedavi görmek için sanırım sırbistan a gitmişlerdi ve oradan sonra toparlayamadı ama bende sevindim iyi oyuncu kalmalı.
-şerif abi linkleri yapabildinmi internet yoktu bende yeni geldi :)

Shareef dedi ki...

Riera'ya gıcık oldu heralde... :D

Linkler olmadı ya