5 Haziran 2010 Cumartesi

LIVERPOOL’DA MENAJER ARAYIŞI-1















Liverpool Menajer arıyor kıymetli Liverpoolseverler, fakat tahmin ettiğim gibi işler sarpa sarmaya başladı bile..

Hiddink’in menajeri Liverpool takımının başına geçmesiyle ilgili, Hiddink bugüne kadar attığı imzalara hep sadakat göstermiştir.Şimdi bunu değiştirmek için hiçbir sebep yok demiş.

Rijkaard’da kesin bir dille böyle bir şeyi reddetmiş. Menajer adaylarına yeni bir isim eklenmiş bugünlerde, Harry Redknapp, Spurs hocasını Dalglish çok istiyormuş. Ama adam senede 50M harcarken transfere 15M’a gelipte başarılı olmayı kabul edecek kadar gerizekalı mı ? bakıcaz.

Şu anda en önemli aday ise Hodgson’mış. Fulham var gücüyle kalması yönünde uğraşırken. Liverpool’un başına geçecekse eğer Fulham’a 2,5M ödenecekmiş. Bu sebep yüzünden 4 hıyar (Hicks, Gillet, Broughton ve Purslow) Mark Hughes’a yönelebilirmiş. Bu arkadaşta tek engel bildiğiniz gibi ne kadar rakibimiz varsa onlar için mesai harcamış olması..

O’neill bir kenarda duruyor hala ama giderek daha alçak sesle dillendirilmeye başlandı.

Bana kalırsa iş Dalglish’e kalacak gibi, gerek kulübün içinde bulunduğu sebep dolayısıyla, gerekse Liverpool’un yaşayan en büyük efsane olması sebebiyle bu kötü günlerde sabır gösterilebilecek tek kişi bence..

Not: Beklediğim sıkıntılardan biri baş gösterdi bile, Masch yaptığı açıklamada Rafa’nın ne kadar büyük bir hoca olduğundan bahsetmiş ve Inter’in aradığı TD o demiş. Sorulan bir soru üzerine ise Rafa’yla Inter’e gidermiyim ? Neden olmasın şeklinde bir cevap vermiş. Bu bir..

10 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

O'neill olmazsa,Dalglish olsun ben başka bir isme sıcak bakmıyorum açıkçası.

Shareef dedi ki...

Aynı şeyleri sanıyorum bir çok liverpoollu düşünüyor..

Man Of The Match dedi ki...

kevin keegan da olabilir ne de olsa liverpoollu :D

Shareef dedi ki...

Keagan olmasın, bizden başkalarında da efsane O :D (bkz Hamburg)

Man Of The Match dedi ki...

olsun sonuçta liverpool lu :D Ya klinsmann falan gelmez inşallah .ok eder takımı bizim moruklar bi ara görüşmüşlerdi onunla :D
-Bi de sana gönderdiğim videolar vardı lverpool un güzel maçları şuu anda ilk 10 u yayınlanmış onlara serpiştirsene aralara blogda yayınlayalım güzel olur.ama sen bilirsin tabii işine karışmak gibi olmasın.

Shareef dedi ki...

klinsmann ve eriksson görevi istediklerini açıkca beyan ettiler zaten (klinsmann daha önce gerçi) . işime karışmak değil, biz beraberce tim Liverpoollularla hazırlıyoruz bu bloğu önceliğimiz sizin istekleriniz. Ne var ki tam da öğrenemedim onları nasıl yüklicem :D

Man Of The Match dedi ki...

direkt yapıştır olmassa silersin :D

Shareef dedi ki...

akşam denicem o zaman :D

footballMovement dedi ki...

O'Neill olsun ya da Roy HODGSON diyorum.
hatta mümkünse eğer hangisi gelirse gelsin ama tıpkı 1959'dan sonraki patlamanın aynısı olsun.

son 5 yılda 2 defa ŞL finali oynamış bir takım artık şu premier lig'de şampiyon olsun. Darısı süper lig'de Galatasaray'ın da başına diyorum.

Birde @Shareef mümkünse yorum bölümündeki görsel dogrulama fasilitesini kaldırsın. :o)

Shareef dedi ki...

Doğrulama var mı bilmiyorum ben yazınca direk gittiğinden, Kıymetli Liverpoolseverler de bişey demedi :D kaldırıcam hemen