23 Haziran 2010 Çarşamba

KING KENNY AYRILABİLİRMİŞ













Independent gibi saygın bir gazetede yazana göre, eğer Hodgson takımın başına geçerse King Kenny görevinden ayrılacakmış. Dalglish'in Menajerlik görevini istediği ayyuka çıkmış durumda zaten, buna rağmen Purslow ile olan kişisel problemleri (Bu adam iyice patron yalakası oldu) bunun yanında Liverpool hiyerarşisinin (Paragöz, eşek, hödük Patronlar, chelsea'li başkan ve yalaka Purslow bu hiyerarşiyi oluşturuyor) Rafa sonrası sorunları, az bütçe ile çalışabilen Hodgson'un gidereceğine inanıyormuş..

Bunun yanında Pellegrini hala kuvvetli adaylardanmış, aynı zamanda Eriksson ve Hughes plaseymiş.

7 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-Bence Dalglish takımın başına geçmeli.Diğer aday da keegan olmalı ikisi de olmazsa başka isimlere yönelmek gerekir ki hodgson hiç olmaz blogca hemfikir oldugumuz o'neill gelse ne iyi olurdu dimi?

Siriusz dedi ki...

Teknik direktörlük için en basından beri Kenny diyorum ben.Geçen sezon takımın o taraftara rağmen ruhsuz birşekilde ortalıkta dolaşmasından sonra Kenny bir heyecan getirir.Bizi en son şampiyon yapan adam sonuçta..Barnes yok tabi ama gerrard ve torresin yanına skora katkı yapabilecek mücadeleci bir oyuncu alabilirsek King büyük işler başarabilir:) tabi transfer yapmadan önce eldekileri tutmak var..Jovanovic bile belki intere giderim diye açıklama yapmış..

Shareef dedi ki...

MOTM: Keagan'ı içim almıyo nedense :D

Siriusz: Dünya Kupasında Jovanovic çok iyi maçlar çıkardı bazende açıklama yapıyor ön anlaşmaya sadık kalıcam diye.. Dalglish mevcut durumda en iyisi fakat bu şerefsiz patronlar her Liverpool sevdalısını takımdan uzaklaştırmaya yemin etmiş sanki..

fizyoterapist dedi ki...

ölseler de kurtulsak şu şerefsizlerden..herhalde ölseler herkes sanki şampiyon olmuşuz gibi kutlama yapar :D

Shareef dedi ki...

bazeen benimde aklıma gelmiyo değil :D

Man Of The Match dedi ki...

tek yol suikast..
Bu arada senin adam(Insua) italyanların kıskacında aman...

Shareef dedi ki...

Fiorentina cevheri gördü tabi :D kalır o daha kalır Inter istemezse abi :D