3 Haziran 2010 Perşembe

FLAŞ FLAŞ FLAŞ RAFA KOVULDU (MU)
















Bir çok kaynağa göre Rafa'nın görevine yönetim tarafından son verildi. Söylenene göre Rafa 3M £ alacak tazminat olarak.

Haber doğruysa Rafa Inter'in başına geçer.

Edit: guardian gibi ciddi gazetelerde internet sitesine koydu bu haberi, resmi sitede henüz birşey yok.

Edit2 : Telegraf'a göre Liverpool 3M la kurtulacak kadar şanslı olamazmış, bu konuda kesin olmayan tek şey Rafa bu antlaşmayı kabul etti mi ? etmedi mi ?

11 yorum:

flyingdupe dedi ki...

Dünyanın en özel takımlarından birisini, bir efsaneyi, iki kazma nasıl sıradan takım haline getirdiler hala inanamıyorum. nasıl batırdılar klübü inanaılmaz. bu kadar beceriksizlik inanılmaz.
bu habere inanmak istemiyorum. eğer böyle bir şey varsa, çok daha büyük kayıplar olur bu sene.

Shareef dedi ki...

Bence Rafa bundan sonra zaten durmaz. Birkaç yerde yazılana göre transfer bütçesi istemesi (yüksek transfer bütçesi) büyük sorun olmuş. Rafa geri adım atmıyor sanıyorum. O'neill'ı koparamazsak Villa'dan dibe doğru gideriz. Sebep olarak bazı siteler Gerrard'ın R.Madrid'e satılmak istenmesini de gösteriyor. Çok karanlık günler bizi bekliyor. Yazıklar olsun.. İki tane çoban ne anlar Liverpool gibi bir takımdan. Moores Allahından bul.

oğuzhan dedi ki...

Bugün Liverpool' un kurtuluş günüdür :) 1. aşama tamamlandı, sırada O'Neilli takımın başına getirmek var. Eğer Yankiler O'Neill'i getirirlerse benim gözümde Özgürlük Heykeli gibi simgeleşirler. Şaka bir yana değerli Liverpoollular bana göre Rafa'nın miadı dolmuştu, bu kadar üzülmenize gerek yok. Devam etseydi asıl bu sezonu bile arayabilirdik.Kağıt üstünde kötü gözükse bile değişiklik bazen şarttır.Artık bize heyecan verici ve tempolu oyun oynatabilecek bi hoca lazım. Tutup da Klinsmannı, Pellegriniyi ya da İtalyan bi hocayı getirmeseler bari. İlk tercihim her zaman dediğim gibi O'Neill ama o olmazsa, futbolun yükselen değeri Slovakyanın hocası Vladimir Weiss' ı getirebiliriz mesela her şeye sıfırdan başlamak için.
Sabah sabah aldığım bu güzel haber için teşekkürler :)

Shareef dedi ki...

Oğuzhan: Rafa'nın yerine ismi geçenleri sıralayayım hemen O'neill (A.Villa), Hodgson (Fulham), Mc Leigsh (Birmingham), Blanc (Eski PSG şimdi boşta)ve birkaç saçma sapan TD. Villa başkanı O'neill ı bırakmayacağız diyordu. O'neill da ayrılmayacağım dedi birkaç kere. Eğer O'neill olmazsa 2-3 sene içerisinde (Amerikalı Sığırlar takımı sattmazsa) küme düşmemeye oynar bu takım.. Haliyle şimdi Torres'in gitme ihtimalinin kuvvetlendiğini düşünürsekte, N'gog ile oynarız bütün seneyi. Bunun yanında eğer Rafa Inter'e giderse en azından Kuyt'ı götürmek isteyecektir. Çok kötü bir dönem bizi bekliyor olabilir yani.. ( ALlah korusun Leeds gibi)

oğuzhan dedi ki...

Ben ümitliyim açıkcası.Dünyada ne yapmam etmem diyenler oldu da sonra bir bir laflarını yuttular. Bu sefer de Villa başkanı ve O'Neill yutarlar inşaallah.Yalnız O'Neill hariç saydığın diğer isimler korkunç, onlar gelirse Rafa'yı mumla ararız.Ama nolursa olsun Leeds gibi de olmayız. Torres ve Gerrard sağlam bi isim gelmezse gitmek isticektir. Tek yol O'Neill gibi duruyor veya Dünya Kupasında parlayan bi hocayı da alabiliriz ki bence Slovak Vladimir Weiss olacaktır bu isim.

Shareef dedi ki...

Torres 'in Rafa'ya bağlılığı ortada fakat daha da önemlisi mutlaka transfer istiyordu. Söylenene göre Rafa transfer bütçesinde geri adım atmaması sebebiyle işine son veriliyor. Birbirine bağlı bir sürü problem sebebiyle bu duruma geldik. daha bir çok Td var söylenen duysanız ağlarsınız :D

fizyoterapist dedi ki...

hangi TD gelmek isterki şu durumda?bizim eşşekler istiyorki TD bizden para istemesin de,gerekirse TD çıkıp kendi oynasın.TD ne yapsın? valla rafa giderse hiç iyi şeyler olmaz torres bu yıl ayrılmasa bile önümüzdeki yıl kesin ayrılır.gerrard ve masch o keza.takımın olmayan dengeleri iyice alt üst olur.oyuncuların kendilerine ve takıma olan güveni sıfır olur.hele de böyle para mevzu gibi utanç verici bir nedenden dolayı rafayla yollarınızı ayırıyorsanız. o danalar baktılar ki istedikleri fiyata kulübü satamayacaklar. TD e 30 milyon sterlin transfer bütçesi ayıracağımıza bu fiyatın 10 da birini rafaya önerelim hem paramız cebimizde kalır hem de rafadan kurtuluruz diye düşünmüşlerdir.

flyingdupe dedi ki...

hmm, bu arada resmi siteden duyuruldu, Rafa ayrıldı.

ynwa dedi ki...

adım adım çöküş başlıyor.

Man Of The Match dedi ki...

artık yok...

Shareef dedi ki...

Bugün resmi açıklamadan önce yazdığım muhtemel menajer adayları yazımı ancak yayınlayabildim, orada bildiğim kadarıyla durumu yazmaya çalıştım.