25 Haziran 2010 Cuma

BUGÜN AÇIKLANABİLİR













İngiltere'de ciddi gazeteler (The Guardian mesela) , Liverpool'un Hodgson'ı bugün açıklıyor diye yazmış. Hodgson Dünya Kupasını izlemekve BBC için yorum yapmaya Güney Afrika'ya gitmişti. Bugün İngiltere'de olacakmış ve gelir gelmez açıklanacağı söyleniyor..

İngiltere milli Takımı içinde adı geçiyordu elemanın, biz önce davrandık ve aldık ne bahtiyarlık :D

Hodgson Fulham'dan asistanı Mike Kelly'yi de getirecekmiş.. Kelly 67 yaşında ve eski bir kaleci.. Bu şu demek, Liverpool başka bir değeri Sammy Lee'yi de fırlatıp attı. Yazıklar olsun..

Edit: BBC'de yeni Liverpool menajeri Hodgson diyor ama açıklama haftasonu olacakmış.

4 yorum:

footballMovement dedi ki...

o kadar totem yaptım yalanladım ama tutmadı.
ilk zamanlar sıcak baktım neden sıcak baktığımıda bilmediğim hodgson için fikrim sabittir..
Sammy Lee daha başlangıç bana göre görün bakın yeni ekiple takımın demirbaşları arasında sorunlar çıkacaktır.
Hakkımıza hayırlısı diyelim..

Hilmi...

Man Of The Match dedi ki...

takımın yaş ortalaması acaip yukarı fırladı :D
-Ya gelmesine bir şey demem elimizde değil fakat en azından birileriyle temasa geçilseydi ve red cevabı alınsa çok dha iyi olurdu.Napalım? son çare bu derdik ama bizim kazıkların ilk tercihi bu oldu.kenny kalır mı dersin?

Siriusz dedi ki...

Sammyide kapı dışarı ettilerse cidden lanet olsun bu beyinsiz yankeelere..Bu kulüp cidden bu adamların umrunda değil çok yazık..

Shareef dedi ki...

footballMovement: Sammy Lee gerçekten başlangıç daha dalglish var, staff var eğer bir kulüp Liverpool gibi kendisini bu seviyeye getiren bütün geleneklerine bağlıysa ve bunlarla halen varoluyorsa. Amerikadan gelen şerefsizler işte böyle yönetebilmek/sömürebilmek için takımı bütün değerleri yerle bir ederler, kendileri dahi satılık olduğundan bu adamların bütün bu şeylere harcayacak vakti yoktur yazıklar olsun.

MOTM:o transfer bütçesine ve kulübün durumuna bakıp kimseye gidememişlerdir şerefsizler..

Siriusz: Şerefsizler hala 600M dan az etmez kulüp diye konuşuyorlar, 1M fazla versen kendilerini de satarlar... o kadar yani