25 Haziran 2013 Salı

MIGNOLET’İ DE ALDIK.


Yeni jenarasyon Belçika’nın kalecilerinden Mignolet’i takımımıza kazandırdık. Bu muhtemelen Reina’nın gidişi anlamına geliyor. 

Mignolet bir Scmichael, bir Pfaff, bir Casillas değil tabi, Dassaev hiç değil ama oda Allah’ın yarattığı bir kul, bir canlı :D şaka bir yana Mignolet 10 üzerinde 7-8 verilebilecek bir kaleci tek başına aldığı maçlar olsa bile öyle bir kaleci değil. Yenmeyecekleri yemez, yeneceklerin çoğunu yer..  Reina’nın son 2 yıl ki performansına göre, daha iyi bir kaleci..

Dikkat ettinizse kıymetli Liverpoolseverler, Barça Valdes’i bıraktı ama daha hiçbir kaleci ile adı anılmadı. 1-2 hafta içerisinde oda açıklanır. Kalecilik performansı dışında bence Reina’yı takıma yaptığı liderlikle arayacağız. Carra’nın gidişinden sonra Reina’da giderse, benim bu kadrodan tek korkum içerisinden lider bir oyuncu çıkaramayacak ve de daha da kırılgan bir takım olabilecek olması..

Bu transferlerden sonra bence (tabi Mikhtaryan ve Alderwaid da alınınca) bir tane şöyle cengaver, 30 lu yaşlarda tecrübeli ve şampiyonluklar yaşamış lider özellikli bir oyuncu daha almalı..

Shelvey NUFC’a gidebilirmiş 7-8M a, Spearing’in her zaman 4-5M var. Hendo verilip Alonso alınsa şampiyon olurmuyuz oluruz kıymetli Liverpoolseverler..  (Hayali bile güzel :D)


Sağlıcakla kalın, selam ederim.. 

1 yorum:

Adsız dedi ki...

tevez de elden kaçtı.bence miktaryanı kaçırmamak lazım.