31 Mart 2012 Cumartesi

RAFA’NIN ÇİLESİ



Rafa geçen günler SI dergisi için bir röportaj yapmıştı orada pek çok konuda görüşlerini açıklamış..

Mesela anlıyoruz ki, Dani Alves’i almak istemiş  Sevilla’dan ama o sezon bir önemli transfer yapabilmiş onda da kulübün bayrak adamlarından olacak Kuyt alınmış.. Rafa sadece birini almak zorundaydık o kadar paramız var diyor kendi dilince..

Sonra Aqua alındığında Rafa’nın hedefi Jovetic’i de almakmış.. Anlattığına göre Lucas, Masch, Gerrard ve Aqua’dan ikisini ortasahada oynatıp önlerinde Jovetic’i kullanmakmış ama yine maalesef paramız yoktu diyor Rafa.. Buna bir de forvette Torres’i ekleyin şahane bir ön alan değil mi.. Kaldı ki Rafa ile zaten az gol yiyorduk..

Yazık oldu gül gibi TD’ye kıymetli Liverpoolseverler :D

2 yorum:

oğuzhan dedi ki...

halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu durumu olmuş seninki şerif :)
ben e arjen robbeni groningen'de oynarken bu çocuk müthiş olacak demiştim. o zaman liverpoola alsalardı,o öyle olsaydı bu böyle olsaydı falan filan bu liste uzar gider.rafa sevgini anlıyorum ama yaptıkları da ortada inter faciasını hatırlatmak istemiyorum :)

Shareef dedi ki...

:D Yok yok oğuzhan.. Bu röpörtaj'da ve bir başkasında (yakın tarihte yapılan)bikaç şey daha anlatıyor ki onun hakkında daha iyi bilgi veriyor bize (Ve daha çok sevdiriyor) Şu an oynadığı futbolu en çok sevdiği takım Dortmund'muş.. 4 defansı da öne çıkarıyorlar ve bütün takım olarak pres yapıyorlar en uçtan itibaren diyor ve Inter'de neden başarısız olduğunu anlatıyor. .Hatırlarsanız kıtalar arası kupayı aldıktan sonra ya bana 5 futbolcu alsınlar ya beni kovsunlar dedi.. Dolayısıyla aslında bir başarısızlık var demek göreceli nitekim hala sürünüyor Inter Chelsea gibi :D