14 Mart 2012 Çarşamba

LIVERPOOL 3-0 EVERTON MAÇ SONU (EPL)


Bizimkiler yine şehrin 3. takımını yendi kıymetli Liverpoolseverler. Bu galibiyet alınırken kilit oyuncular neredeyse gözlerimiz yaşartacak kadar iyi oynadılar..

Bazı takımların (şimdi bir iki takım var böyle) şampiyonluğa götüren yıldız oyuncuları vardır. Birde o takımların ruhu oyuncular vardır.. Mesela ManU’da takımın ruhu kim değil mi? Barça’dan örnek verirsek eğer, takımın ruhu Puyol, yıldızı Messi’dir. İşte bizde o aynı adam Gerrard.. O sahada olunca her şey daha rahat oluyor. Dün akşamda naçizane Xavi’ye Deep Lying Playmaker nasıl olur onu gösterdi. He unutmadan 3 tane de gol attı..

Gerrard’ı ayrı bir yere koyarsak (ki koyduk) sahanın yıldızı bence Kelly’ydi. 2 golde payı olmasının yanı sıra 2 gol kaçırdı (birini sonradan Gerrard attı gerçi) ve Baines’ı sahadan sildi Pienaar ile birlikte.. johnson’dan uzun olması ayrıca defansif anlamda extra katkı anlamına geliyor. Böyle Liverpool’lu çocuklar bu maçlarda dahasını veriyor işte Gerrard işte Kelly..

Sonra ben Carroll’ı yazarım kıymetli Liverpoolseverler, Hızla komple forvet olma yolunda ilerliyor. O 2 metre yanına pas veremeyen adamdan eser yok (kaldı ki 30 metreye sol ayak içine pas attı) :D hemen hemen her kafa topunu alıyor. Çalım atıyor, şut atıyor çok iyi bence şu an..

Sırada Suarez var, ilk kez bu kadar pozitif gördüm onu, yine gol kaçırdı ama :D ne olursa olsun ben gol atıcam havalarında değildi. İlla takıma faydalı olacak pozisyonları buldu.

Sonra ki de Enrique’ydi bence ama bu sene hep böyle oynadı onun için yazmayacağım bişeyler..

Takım golleri attıkça rahatladı ve oynama iştahı geldi özellikle 2. yarı sahadan sildik Everton’ı aferin çocuklara..



LIVERPOOL:  José Reina, José Enrique, Martin Kelly, Jamie Carragher, Martin Skrtel, Steven Gerrard, Jordan Henderson (Dirk Kuyt, 73), Stewart Downing, Jay Spearing, 
Andy Carroll, Luis Suárez

GOLLER: Gerrard 34, 51, 90+3



EVERTON: Tim Howard, Leighton Baines, Sylvain Distin, Tony Hibbert, Phil Jagielka, Steven Pienaar, Seamus Coleman (Royston Drenthe, 62), Jack Rodwell, Marouane Fellaini, Denis Stracqualursi (Leon Osman, 62), Victor Anichebe (Nikica Jelavic, 61)






 Not: Video'da ki tezahuratı çok güzel söyledi maçın sonunda Anfield bende eklemek istedim.

Hiç yorum yok: