11 Şubat 2012 Cumartesi

MANU 2-1 LIVERPOOL MAÇ SONU(EPL)



Öncelikle bu sezon izlediğim en kötü Liverpool’lardan biriydi öz. 2 yarı berbat geçti. Ama böyle bir maçta bile ManU’nun hakemden destek alması ise gerçekten inanılmaz.

Suarez’in pozisyonunda topa dokunmuş olsa bile defans oyuncusu devamında bariz bir şekilde Suarez’i de indiriyor. Orada faul çalsa kırmızı kartı vermek zorunda ama yüreği  yetmedi.

Diğer bir olay, Suarez ırkçı bişeyler söylemiş olabilir (Ki oda zenci dediğini söylüyor) öncesinde  ve sonrasında Suarez’in böyle bir olayı yok değimli. Peki maçtan sonra O Evra denen şerefsizin yaptıkları.. Karakteri bozuk, sütü bozuk şerefsiz… (Fransa’yı da son Dünya Kupasında bu şerefsiz karıştırmıştı)

Son olarak bu Mehmet Özkan denen yorumcu müsveddesi, sana o kurum para veriyor değil mi bu iş için bizde spor paketi alıp Digitürk’den senin o paraları almanı sağlıyoruz. Bari biraz ortada durmaya çalış biraz adam ol.. Carrick ilk Pozisyonda Suarez’in ayağına arkadan tekmeyi atıyor sarı var da kesin. Bu yorumcu müsveddesi bir cümle etmedi hakkında (olabilir dikkat etmemiştir di mi  ama öyle değil Carrick ikinci hareketi yapıp sarı kartı görünce ilk pozisyonu söyledi)

Şimdi maça geçelim :D ilk yarı da durdurup 60dan sonra yapılan değişikliklerle maçı almayı planlamıştı King Kenny… İlk yarı öne geçebileceğimiz pozisyonlar bulmamıza rağmen gol de yiyebilirdik. Ama ikinci yarı başlar başlamaz iki aptalca hatadan gol yiyince takım tamamen çözüldü. Bunun yanında sol tarafta Downing geldiğinden beri en kötü maçını çıkarınca tek kanatlı kaldık. Ayrıca Valencia’da çok bariz bir üstünlük kurdu Enrique’ye (Maçın en kritik ve de yegane üstünlüğü buydu bana göre)  Takım 2-0 dan sonra inanmadı aslında hiç kazanabileceğine öyle ki Carroll girdi maça orta sahadan ona top şişirme bile yapamadı takım..


MANU: David De Gea, Jonny Evans, Patrice Evra, Rafael, Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Antonio Valencia, Michael Carrick, Paul Scholes, Danny Welbeck, Wayne Rooney

GOLLER: Rooney 47, 50



LIVERPOOL: José Reina, Glen Johnson, José Enrique, Daniel Agger, Martin Skrtel, Dirk Kuyt (Charlie Adam, 75), Jordan Henderson, Steven Gerrard, Stewart Downing (Craig Bellamy, 61), Jay Spearing (Andy Carroll, 61), Luis Suárez

GOL: Suarez 80

2 yorum:

winston barian dedi ki...

hakeme lafım yok bir webb ten her zaman iyidir, ayrıca bize bahane olmamalı!
adam,bellamy,carrol kenarda. spearing ve ters kanatta hendersonla hangi orta sahayı tutacağız? fa cup'ta sansımız yanımızdaydı bu sefer tutmadı. bızı bu sekılde oynatan canımız kralımızsa eger soylenecek cok da bır sey yok. ynwa

Shareef dedi ki...

Winston Barian; haklısın Spearing'den Lucas performansı bekleniyor ve bence işin kötüsü takımda Lucas'ı istiyor gibi oynuyor arkada.. :D King Kenny meselesini yalnız gençler pek anlamıyor gibi.. Kızıyorlar..