6 Şubat 2012 Pazartesi

LIVERPOOL – SPURS MAÇ ÖNCESİ (EPL)


Kıymetli Liverpoolseverler, gün geçmiyor ki üstten bir takım puan kaybetmesin, Şu anda maç eksiğimizle 5 puan fark var 4. lük le aramızda..  Berabere kala kala 4. sırayı alacağız galiba :D

Spurs’e bu sene de bu maçı kazanırsa 2 sezon arka arkaya lig maçlarının tamamını kazanmış olacak. Biz Son 5 Spurs maçının yalnızca 1 tanesini kazanmışız kalan 4 maç mağlubiyet var. Fakat son 17 Anfield maçında geçen yıl kazandıkları tek maçtı.


SAHA : Anfield

SAAT VE YAYIN : 22:00  LigTv3


LIVERPOOL : Sadece Lucas sakat, Suarez 8 maçlık cezasını bitirdi ve bu maçla dönüyor.. Liverpool bu sezon kendi sahasında hiç yenilmedi. Carra ligde 3 gol atmış durumda ilginçtir ki aynı miktarda  Spurs için kendi kalemize atmış :D 2001/2002 yılından sonra kendi sahasında en az gol attığı sezon bu Liverpool’un, Son 4 maçın hepsinde Bellamy gol attı (5 gol aslında), King Kenny Spurs’e karşı 5 kez yenmiş 5 kez yenilmiş Menajer olarak, Agger 100. lig maçına çıkacak. Downing gol atamadan kaleye en çok şut çeken futbolcu 45 şut ile..

SPURS: Gallas ve Huddlestone kesin yok, King , Walker, Lennon, Defoe, Van der Vaart, Adebayor ise şüpheli. Spurs 22 maçtır gol buluyor EPL’de  (yani galibiyetr 2 golden geçiyor en az), Reddknapp 28 kez gelmiş Anfield’a çeşitli takımlarla ve sadece 1 kez galibiyet alabilmiş (kabız mı? Düz Taban mı? :D ) Adabeyor oynadığı son 3 Liverpool maçında 3 gol atmış.Spurs EPL’de 199 kez berabare kalmış. Bale 100. lig maçına çıkacak.


HAKEM: Michael Oliver (Kim olduğu fark etmez ManU’nun Webb’i gibisi olmadıktan sonra)


Muhtemel 11ler.. (Bu konuda bundan sonra The Guardian destekleyecek bizi :D) 


 

Hiç yorum yok: