9 Ekim 2011 Pazar

LIVERPOOL’UN KARANLIK GÜNLERİ – REINA 2010’DA GİDİYORMUŞ..



Reina’nın yeni çıkan otobiyografisinde, Hicks ve Gillet’li dönemde Arsenal tarafından yapılan 20M £ luk teklife kulübün kabul etmesi yönünde baskı yaptığını anlatıyor.

Reina öncelikle bu teklifin bir kaleci için inanılmaz olduğunu söylüyor ama bu teklifi Liverpool’un kabul etmesini temelde 2 sebepten istemiş. İlki verilen hiçbir sözün tutulmaması ve kulübün gittikçe kötüye gitmesi. İkincisi ise Gidişiyle birlikte Hicks ve Gillet’e karşı protestoların artacağını hesap etmiş ve böylelikle kulüp bu adamlardan kurtulabilecekti diyor.

Reina bu teklifi reddetme  gerekçeleri de beni üzdü diyor. Purslow sen yeni alıcı bulmak konusundan önemli bir isimsin, senin gibi bir futbolcuyu bu dönem satamayız demiş. Reina benim iyi bir kaleci vb. şeyler olmam sebebiyle değil kulüp yeni bir alıcı bulsun diye satılmamış olmam beni hayalkırıklığına uğrattı diyor.

Reina Rafa’nın yerine Hodgson’ın gelmesini de eleştirmiş zamanında, Carra ve Gerrard bu kulübün en önemli insanları ama onlar o zaman işlerin bir an önce normale dönmesi için bu konularda tavır almadı diye söylüyor..  

Hiç yorum yok: