15 Ekim 2011 Cumartesi

LIVERPOOL – M. UNITED MAÇ ÖNCESİ (EPL)




Gönül dolusu sevgiler kıymetli Liverpoolseverler (Bir klişe daha kullanıldı böylece), yazamadığım bu milli maç arasında, yazmayı ne kadar özledim bilemezsiniz fakat iş güç meseleleri sebebiyle kavuşmak bu güneymiş. (Çok içli oldu bu :D)

Maç öncesinde Rafa’nın açıklamaları gündeme damgasını vurdu aslında, Rafa özetle bu kadar şampiyonluğun altında taktiksel başarıdan daha ziyade çok büyük paralar harcanması olduğunu söyledi ki gönülden katılıyorum. Anladığım kadarıyla Rafa rakip takımın konsantrasyonunu bozarak Liverpool’a bir avantaj sağlamaya çalışıyor. İnşallah başarılı olur..

Maçın yararsız istatistiklerine geçersek eğer, Liverpool Anfield’da son 3 sezondur kazanıyor ki bu Fergie’nin kaybettiği en uzun seri, ManU’nun kaybettiği en uzun Anfield serisi ise 1972 den 1979 da kadar :D, İlk maçımızı 1895’de yapmışız ve 7-1 kazanmışız ama onlar 71 e 61 öndeler Ligde, son 4 lig maçında 4 kırmızı kart çıktı bunlardan 3 ü ManU’ya bir tanesi ise bize, son beraberlik Anfield’da 12 maç önce 0-0 ile alınmış. Yani hem bu maçlarda yenen var hemde gollü geçiyor maçlar. İki takım arasında son 5 maçta 4 penaltı çalındı.


SAHA: Anfield

SAAT ve YAYIN: 14:45 Lig Tv 2


LIVERPOOL: Sakat ve cezalı oyuncumuz yok, Liverpool bu sezon en çok korner (52) kullanan takım, Bu sezon oynadığımız (tüm maçlar) 9 maçın 6 sını kazandık ve sadece birinde berabere kaldık bu maçlarda toplam 15 gol attık, Bu sezon ligde oynadığımız 7 maçın 6 sında topa daha çok sahip olduk sadece Spurs maçında daha az sahiptik topa ki o maçta 9 kişi kalmıştık.

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Carragher, Agger, Jose Enrique; Kuyt, Lucas, Gerrard, Downing; Suarez, Carroll.


M.UNITED: Cleverley ve Fabio sakat, Gibson ve Lindegaard şüpheli, De Gea 32 kurtarış ile EPL’de birinci durumda, 11 maç oynadılar bu sezon ve daha yenilmediler (inşallah bu maçta yenilecekler:D) tüm bu maçlarda 34 gol attılar, Rooney Anfield’da son 6 maçta gol atamadı bize, ama oRooney bu sezon 9 golle krallıkta önde..

Muhtemel 11: De Gea; Jones, Ferdinand, Evans, Evra; Nani, Fletcher, Anderson, Young; Rooney, Hernandez.



HAKEM: Andre Marriner 

Hiç yorum yok: