16 Mayıs 2011 Pazartesi

TRANSFER; ALEX O’HANLON LIVERPOOL’DA..


Kıymetli Liverpoolseverler ilk transferimizi duyurmaktan onur duyarım. İrlanda’lı sol kanat oyuncusu 15 yaşındaki O’Hanlon Liverpool ile anlaştı.

O’Hanlon ManU taraftarı olmasına rağmen, kendi isteğiyle Liverpool’u tercih etmiş, bu kararında en önemli faktör ise King Kenny olmuş. Bu genç kardeşimiz Kenny’ye duyduğu sevgi ve hayranlık sebebiyle bizden önce görüştüğü Chelsea’yi ve 1 hafta antrenmanlara çıktığı R.Madrid’i reddetmiş. Söylenenlere göre ManU’da bir teklif yapmış oyuncuya.

King Kenny O’Hanlon’dan çok etkilenmiş kıymetli Liverpoolseverler, Comolli’de bu transfer olsun diye bu yaşta i bir çocuğa göre yüksek bir meblağ ödemişler.

Hayırlısı olsun.. Bir İrlanda’lı da katıldı takıma.. 

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ha şöyle ya. İrlandalı gelsin, İskoç da gelsin (John Fleck ya da Steven Fletcher mesela, Hem Wilson da seneye iyice yerleşir takıma, müthiş olur.), Liverpool köklerine dönsün. Bi John Aldridge yok şu an mesela ama Stephen Ireland'a hayır demezdim ben, İrlandalı yönünden bakarsak mevzuya. Öte yandan, Bale'dan başka bir Galli de yok gibi, Liverpool seviyesinde (Ramsey zaten olmaz). Neyse, o da eksik kalsın, sorun değil eheh.

oğuzhan dedi ki...

Bıktım ya bu 14 lük 15 lik transfer haberlerinden :) Bunlar adam oluncaya kadar daha şampiyonluk hasreti çekmek istemiyorum. Transfer döneminde Coentrao,Jose Enrique, C.Adam, Kjaer, Aguero haberlerini bekliyoruz Liverpool'dan, çok mu şey istiyorum???

Shareef dedi ki...

@chaogrey; Bende İngilizden çok İskoç, Galli ve İrlandalı görmek istiyorum takımda :) Sağolsun King'de devam ediyor gençleri almaya..

@oğuzhan;Yok onlar adam oluncaya kadar beklemicez seneye transferlerle şampiyon olucaz ama ondan sonra senelerce devam etmesi için bu durumun, bu arkadaşlara ihtiyaç var.. Sevinelim biz :D