1 Mayıs 2011 Pazar

LIVERPOOL 3-0 NEWCASTLE U. MAÇ SONU (EPL)




Maçı 60. dk dan itibaren  izleyebildim maçı kıymetli Liverpoolseverler.. Seri pas yaptığımız dakikalarda güzel bir gol attık. İzlediğim kısımda rahat bir maç oldu..

İzlediğim bölümde, Kuyt, Suarez, Lucas ve Spearing gerçekten iyi oynadı.. Torres büyük golciydi falan ama Suarez bence ondan daha büyük iş yapıyor ve ondan daha yararlı takıma, gol atıyor (ondan çok :D)  asist yapıyor, çalım atıyor, pas veriyor.. Bu maçta gol de attı biraz stresini atmıştır..

Maxi 2 maç da 4, Kuyt son 7 maçta 8 gol atmış oldu, bu penaltı asistden sayılırsa Suarez’de 3 gol 6 asist yaptı.. Harika istatistikler bunlar.. 

Kalan maçlarımız Fulham, Spurs ve Villa 9 puan alırsak 5. likte kalırız kıymetli Liverpoolseverler  4. lük şansımız kalan maçlarda City’nin 1 puan almasıyla uçacak.. Haftaya Spurs haftaya City ile sonraki hafta bizle oynuyor :D

King Kenny hepimizi mutlu etti kıymetli Lİverpoolseverler, Flanagan’dan tutun da burada bizlere kadar..


LIVERPOOL: José Reina, Jamie Carragher, Glen Johnson, Martin Skrtel, John Flanagan (Jonjo Shelvey, 81), Dirk Kuyt, Maxi Rodríguez (Andy Carroll, 70),  Jay Spearing, Lucas Leiva, Raul Meireles, Luis Suárez (Joe Cole, 87)

GOLLER:  Maxi 9, Kuyt 59, Suarez 65


NEWCASTLE: Tim Krul, Michael Williamson, Fabricio Coloccini, Danny Simpson, José Enrique (Shane Ferguson, 94), Kevin Nolan, Jonás Gutiérrez, Cheik Tioté, Joey Barton, Peter Løvenkrands (Nile Ranger, 74), Shola Ameobi (Shefki Kuqi, 82)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence bu maç için en sevindirici gelişme, o kadar da iyi oynamayan Liverpool'un 3 golle galip gelebilmesi. Şampiyonluğa oynayacak takımların bu jokerlere ihtiyaçları var.

Belki Liverpool kötü oynamadı, geçen haftadan sonra bana öyle gelmiş de olabilir :)

Shareef dedi ki...

geçen hafta şiir gibiydi

oğuzhan dedi ki...

Liverpool kötü oynadı ama Kenny'de nasıl bi sihir varsa oyuncular da bi şekilde kazanacaklarına inanıyor ve kötü oynasak da kazanıyoruz ki bu da büyük takım olmanın gerektirdiği bişi.
Ben de 6-7 aydır Liverpool maçı izlemiyordum Kenny ile beraber bambaşka bi çehreye bürünmüşüz.Benim hep hayalim olan daha fazla altyapıdan oyuncu ve takımda kilit noktalarda bi kaç Britanyalı ismin olması çok güzel noktalar.Biz Chelsea ya da City gibi toplama takım olamayız Liverpool ruhuna aykırıdır. Şimdi Boaz falan demeden King'le sözleşmeyi uzatmamız lazım. Seneye de başta sol bek ve orta saha olmak üzere bi kaç yerinde transferle şampiyonluk uzak değil.O zaman da "Sir Kenny" deriz artık kendisine.

Shareef dedi ki...

çoktandır yoktun hakikaten, süper takım olduk :D King Kenny yazın bir çok futbolcu gönderecekmiş ama ..

oğuzhan dedi ki...

kısıtlı iletişim olanaklarına sahip bi yerde 6 aylık eğitim gördüm işimle ilgili o yüzden takip edemedim.
Takımdan gönderilecek isimler çok, Kenny'nin de bu olaya el atması çok doğal. Gidecekler şöyle olmalı bana göre; Poulsen,Maxi,Kyrgiakos,Ngog,Shelvey,Aquilani Gençlerden çok umutlu bahsetmişsin Şerif, inşaallah dediğin gibi olur ama yine de bu kadar genç yetenekten 1-2 tane bile 11 oyuncusu tutturabilirsek büyük başarı olur. Bize yine de pahalı transfer elzem görünüyor.

Shareef dedi ki...

Shelvey'de mi gitsin :D daha yeni aldık onu 18 yaşında henüz.. Gençlerde çok sıradışı yetenekler var gerçekten... Suso ve Sterling, Toni Silva şimdiden oynar inan A takımda (Arsen Wenger olsa :D Suso 15. maçına çıkıyor olurdu :D ) Birde Coady var, Barça'nın Puyol'u gibi.. Suso, Sterling ve Toni Silva özel yetenekler diye ciddi para verilerek katıldı takıma bunlar A takıma çıkar seneye ama dediğin doğru 1-2 rol adamı bile (Spearing gibi) çok şey katar takıma