15 Ekim 2010 Cuma

SONUNDA..


Sonunda bitti... Gillet ve Hicks Texas'ta açtıkları satışı engelleme davasını geri çektiler.. 2 gün içerisinde neler oldu kıymetli Liverpoolseverler..

Texas'ta satış durdurulunca İngiltere'de prosedüre devam edildi ama Sığırlar bir finans şirketini devreye sokup, borçları şunları bunları ödeteyim dediler. Premier Lig kabul etmedi.. RBS bastırınca bugün 200M £ ödeyin diye sığırlar pes etti..

İşlemler devam ediyor artık düze çıkalım..

Bu arada herşey tersine dönüyor, Torres düzeldi, Kuyt sezonu kapamadı 3 hafta yok, haftasonu derby var Everton'da sakatlanan sakatlanana :D

8 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

-abi şimdi kulubün yeni sahibi kim? daha doğrusu yeni sahibi oldu mu?
-kulübün borçları zamnında ödenecek mi?
-9 puan silme durumu ne oldu?
-Özellikle Kuyta çok sevindim ;)

Shareef dedi ki...

NESV grubu satın aldı.. NESV başkanı Henry'nin resmi sitede bir röportajıda var bu akşam koyulmuş.. Herşey bitti artık 9 puan silme durumu yok. RBS ile bir problem yok hepsi bitti..

fizyoterapist dedi ki...

ohh be :D sevinçten ağlıcam nerdeyse abi :D

fizyoterapist dedi ki...

şerif abi müsadenizle bir sorum daha olacak size.
-kulüp 300 milyona satıldı yaa.peki bu para kime gitti?danalara mı?borçlara mı?kulübün kasasına mı?

Shareef dedi ki...

Bu para önce RBS'ye gitti. Kalanı da danalara :D çok zarar var çok

emine dedi ki...

şimdi ne olacak ?

Shareef dedi ki...

Şimdi Bay Henry vaadettiği yatırımları yapacak (ki Amerikalı Liverpool'lular aldığı her takıma büyük yatırım yaptı seneler içinde diyor) yapacak stad yeni değil ama genişletilmiş olacak.. Şampiyon olacağız İnş.

fizyoterapist dedi ki...

haha çok süper olmuş çok mutlu oldum :D henry neredeyse kulübü borçları karşılığında devralmış :D danalara kapak olsun.adi herifler borçlar+300 milyon istiyorlardı. 300-borçlar nerelereine yetmicek. geçen sezonu 7. bitirince bizimle dalga geçiyorlardı.50 milyon transfer bütçesi ayıracaz diye.sonra rafa yollandı.sonra o bütçe 18 milyona düştü..roy geldi.
-Allah çok büyük abi onların bize vaad edip vermedikleri 18 milyonluk transfer bütçesi şimdi o iki danaya 2 ye bölünerek verildi. 9 milyon hicks e 9 da gillet e:D (300-282=18 18/2= 9 hahahaha)
-vallahi ibretlik bir durum.bunun üstüne fazla yaşayamazlar.kahırlarından ölürler
-Yüce yaratıcaya şükürler olsun:)bize bu günleri gösterdiği için