20 Ekim 2010 Çarşamba

ROY İÇİN OYNAMAK




Kıymetli Liverpoolseverler, gün geçmiyor ki bir sorun baş göstermesin Liverpool’da...

Pazartesi günü  blogumuzun Facebook adresinde bildirdiğimiz üzere, şehirde çıkan söylentiye göre Carra ve Gerrard Torres’e dalmış (Şaka değil Carra sırtından itti falan diyorlar) bu doğrulanmadı ve birkaç LFC sitesinden başka yazan olmadı. Fakat doğru olöadığı anlamına gelmez bu..

Bugün haberler daha değişik, Bildiğiniz gibi Torres ve Gerrard yarın ki Napoli maçı kadrosuna alınmadı, hafta sonu çıkılacak EPL maçında dinlenmiş olması gerekçesiyle. Fakat haberler Torres’in artık Roy için oynamayacağını Roy’a bildirmesi üzerine kadroya alınmadığı yönünde.. Bunun yanında ikinci bir futbolcudan bahsediliyor ki bu kimilerine göre Reina (O kadroda) kimilerine göre Agger (soğuk algınlığı varmış güya)… 

Agger’de bildiğiniz gibi, bu ne biçim oyun dan dun vuruyoruz topu demişti.. Gerrard’ın ve Carra’nın şu an için Roy’dan mutsuz olduğu yönünde  bir bilgi olmamasına rağmen, kulübün bilir kişilerinden Paul Tomkins, yıldızların hiçbirinin Roy’dan mutlu olmadığını söylüyormuş.

Sezon başında Rafa’nın aldığı gençlerden Mavinga, Roy beni hiç denemeden ben İngiliz futbolculara forma vermeyi düşünüyorum diyerek beni reddetti demişti, Mavinga sol bek oynuyor . Insua yerine Konchesky seçimine bu pencereden bakılabilir mi.. Bu arada Insua demişken, Insua ve Konchesky karşılaştırması yapan bir LFC sitesi (asist, atağa çıkma, şut, tackling, pas arası, olumlu pas gibi bir çok istatistikte yapılmış) Konchesky’nin geçen sezon sadece kaleye şut kategorisinde Insua’yı geçtiğini rakamlarla vermişti. :)

Kulübe ve geleneklerine bağlılığı tartışılmayacak Kıymetli Liverpoolseverlerin bir LFC sitesinde yapılan ankete verdiği cevaplara bakalım, 36 saatte 2892 kişi oy vermiş, Bunlardan 2315’i Hodgson kovulsun demiş bu sayı %80 e tekabül ediyor. 341 kişi Yılbaşına kadar bekleyelim, %6 sı yargılamak için çok erken demiş. Roy kalsın diyenlerin oranı ise %2 sadece ve sadece 54 oy (ManU’lular vermiştir :D )

Son olarak Yönetim bugün toplanıp Büyük olasılık Roy’un yerine kimin geçeceğini tartışacakmış. Söylenen Roy hafta sonunu göremeyecek.. Adaylar arasında Rijkaard, Martin O’Neill’ın önüne geçti diye de bir dedikodu var bildirelim..

Benim görüşümü bilen kıymetli Liverpoolseverlere buradan seslenmek istiyorum bende Roy için oynamam bundan sonra  :) …  

4 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

-Roy yaşının verdiği bir olgunlukla takım daha kötü bir duruma düşmeden istifa etmeli.Bu olağan bir durum görünüyor.
-Asıl mesele Royun yerine kimin geleceği.Rijkaard GS da kaybettiği itibarı kazanmak için bizi beleşe çalıştırmaya bile razı olur (malesef)
-Martin O'Neill da kariyeri için Liverpoolu çalıştırmayı ve burda bir ferguson istikrarı sağlamayı düşünüyordur.
-dalglish gibi işi bilen Liverpoola gönül verenlerin tavsiyeleri dinlense şüphesiz O'neill yeni TD ümüz olacaktır..
-aksi takdirde sırf bir zamanlar barçayı çalıştırdı diye başa getirelecek olan rijkaardla yeni maceraların peşinde ömür çürüteceğiz(bu sırada gerrard ve torres çoktan mazi olur zaten).
-Biz her türlü eriyip biterken,ömür çürütürken;Oneill fergieden devraldığı koltukta manuda başarıdan başarıya koşan rakip TD olacaktır :((
-Şerif abi nasıl bir felakat senaryosu ama? 2012 den daha kötü bir felaket senaryosu değil mi?

Shareef dedi ki...

Eyüp şu an Rijkaard önde ama kulüpte umarım ki akıl sahipleri vardır. Martin O'neill harika olur ama Pellegrini ile görüşüldüğünü resmen açıkladı menajeri, Henk Ten Cate Rijkaard ile Liverpool'a geliriz demiş ve buda kesin.. Yani Unutalım Biz O'Neill'ı

onurkarakose dedi ki...

gonlum o'neill'i istese de, mantikli dusununce pellegrini'nin gelmesi daha yararli olur gibi gorunuyor (rijkaard'i dusunmek bile istemiyorum)

pellegrini'nin villareal ve r.madrid'deki basarilari malum.. gorunen tek dezavantaji r.madrid ile avrupa'da basarisiz olmasi ama gecen seneki lyon eslesmesinde r.madrid'in ne kadar iyi oynadigini herkes gormustur.. ayrica kadro yapimiza da daha uygun olacagi kanaatindeyim.. o'neill'in uzun forvet takintisi oldugu biliniyor (bknz. sutton, carew, hartson, heskey vs.)

o'neill gelirse de elbette itirazim olmaz (hatta seneye muhtemelen ashley young da bize gelir)..

Shareef dedi ki...

Pellegrini benimde aklıma yatmaya başladı.. Mourinho gelmeyecek olsa Pellegrini gitmezdi zaten.. İyi olabilir, NESV grubu da İngiltere dışından olması faydalı olur gibi düşünüyor diyorlar..