13 Ekim 2010 Çarşamba

MAHKEME KARARINI VERDİ




Benitez şöyle demiş, Bugün çok mutlum Liverpool’un insanları adına, sonunda kulüp ileriye gidebilecek ve çalkantılar bitecek..

Kıymetli Liverpoolseverler resmi sitenin de açıkladığı üzere mahkeme yönetim kurulunu patronlara karşı haklı buldu.. Sevinçliyiz, kutlu olsun…

Bu arada Bay Broughton masamda ki diğer tekliflerle de ilgilenicem demiş. Şu anda bir Uzakdoğu ve 2 ABD olmak üzere 3 teklif varmış..

YNWA 

4 yorum:

ozy dedi ki...

hayırlı olsun.bir arsenal taraftarı olarak sevindim bu duruma.city,chelsea gibi sonradan görme takımlar yerine sizinle ilerleyen zamanlarda yarışmak daha güzel olacaktır.kötüye giden ingiliz futbolu ve premier lig için çok iyi bir durum bence.böylesine büyük bir takımın yok olup gitmesi çok kötüdür.tekrar hayırlı olsun...

Shareef dedi ki...

Teşekkürler, bizimde rekabetinden zevk aldığımız tek takımsınız :)

fizyoterapist dedi ki...

-canım,ciğerim,herşeyim,hayattaki tek varlığım,yaşama azmimin tek nedeni,beni hayatta dimdik ayakta tutan yegane neden olan LIVERPOOL uma hayırlı olsun..
-bunun güzide kulübümüz için yeni ve güzel bir başlangıç olması temennisiyle..
-bu arada teşekkürler ozy ;) gerçek bir sportmensiniz

emine dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum;Premierde rekabetinden zevk aldığımız tek takım.Hele bi 2008 ş.ligi (yanılmıyorsam çeyrek final) maçı varki ( liverpool-arsenal )o maçı çok beğendiğim bir film gibi defalarca bıkmadan izleyebilirim.Yanlış anlaşılmasın maç lehimize sonuçlandığından değil; bugüne kadar o kadar mükemmel bir maç daha izlememiş olmamdan, skorunu bilmeme rağmen bant yayınını izlediğimde bile hop oturup hop kalktığım ve üstüne maç izlemediğim yegane karşılaşma idi,ewet arsenal tarzıyla genç oyuncuları ile hep beğendiklerim arasında olacak ve biraz tökezlesede tahminime göre bu yıl kupayı kaldırabiliceğini öngördüğüm takım.manu almasında bari yabancıya gitmesin :)