26 Ekim 2010 Salı

LIVERPOOL’DAN HABERLER-111



  • Kıymetli Liverpoolseverler iş yoğunluğu sebebiyle yeterince post giremiyorum kusura bakmayın. Daha çok gayret göstericem inş.
  • NESV yeni yönetim kurulu için 2 atama yapmış, biri NESV’in 2 başkan yardımcısından biri olan David Ginsberg, diğeri de yatırımcılardan Michael Gordon.. Ayrıca Red Sox takımının Operasyon bürosu şefi Sam Kennedy’de Liverpool için çalışacakmış bundan böyle.. Başarılar dileriz Redsblog olarak..
  • Liverpool’un yeni sahibi NESV, Liverpool Şehir Konseyi ile yeni stadyum için görüşmüşler. Bunlar eski danalar gibi değil kıymetli Liverpoolseverler hemen işe soyundular. Bildiğiniz gibi gündemde ki bir başka konu Anfield’ın yenilenmesi.. Bana soracak olursanız Anfield’ı bırakmayalım derim..
  • Reina açmış ağzını yummuş gözünü, Fernando’ya haksızlık ediliyor, her forvet gol atmak, maç kazandırmak ister. Gol atamadığında bundan sadece Torres’i suçlamak adil değil çünkü geçen haftalarda topu ona vermek için hiçbirşey yapamadı takım. Ona asist yapamadık hiç demiş. Reina bunu söylüyorsa takım saygı duyar kıymetli Liverpoolseverler, Torres bir röportajında bizim takımda 3 kişi konuşur demişti, Gerrard, Carra ve Reina.. Gerrard’da benden sonra takımın kaptanı o olacaktır dedi. Adam doğal lider yani :)
  • Roy Torres bana göre bu sezon ki en iyi performansını ortaya koydu demiş. Bunun Türkçesi ilk kez adama bu kadar pas atabildik aslında :)
  • Martin O’Neill bir teklif daha almış. Teklifin sahibi Al-Hilal takımıymış. Yıllık 4,5M £ teklif edilmiş . O’Neill bizim ve Leicester’ın gündemindeymiş aynı zamanda..
  • Bugün Pellegrini’den bir haber geldi :)  sorulan bir soruya evet Liverpool benimle görüşme yaptı. Orada bir çok harika İspanyol oyuncu var ve EPL’de çalışmak planlarım arasında demiş. Ayrıca şunu eklemiş, Bir çok teklif var ve bir takım çalıştırmak istiyorum. Hayırlısı olsun diyoruz  ..  Bizde bir anket koyalım kıymetli dostlar bu arada şöyle şık bişeyler…
  • Plymouth kiralık olarak Darby, Eccleston ve Wilson’ı istiyormuş. Wilson hariç bence verilebilir kıymetli Liverpoolseverler.. 
  • Ocak ayında transfer bütçemizin 60M £ olacağı söyleniyor. Kulübün sahibi Bay Henry, mutlaka transfer bütçesi vericez diyordu ama bakalım nasıl olacak.. 
  • O 60 M ile neler yapılacak onlara bakalım, hedeflerden biri Coentrao oyuncu Dünya Kupasında hepimizin haklı takdirini kazanmıştı. (Geçen yıl Liverpool maçlarında da bence iyi maçlar çıkarmıştı ) 
  • Johnson ocak ayında Juve yada B. Munich’e gidebilirmiş, eğer Roy takımın başında kalırsa.. Olmaz tabi ama kıymetli Liverpoolseverler belli de olmaz ( olmaz derken Roy Ocak ayına kadar görevde kalmaz diyorum :D ) 
  • A.Bilboa’dan Llorente’ye ilgimiz ayyuka çıkmış durumda, geçen yıl M.City’nin de ilgilendiği söylenen oyuncu  Liverpool’u tercih eder bence ve kıymetli Liverpoolseverler demedi demesin, 2 Fernando bizi ihya eder. Aradığımız diğer forvet diğer Fernando’dur :) 
  • A.Villa’dan Young Ocak ayında ki en hararetle istediğimiz oyuncu olacakmış, Villa’nın yeni kontrat teklifini bekleten Young için Liverpool 14M verecekmiş. İnşallah olur diyoruz bizde.. 
  • Liverpool’un bir başka ilgilendiği forvet Forlan’mış. Dünya Kupasının bence tek yıldızı olan Forlan, takıma katılırsa harika olur. Forvet değil, forvet arkası :) 
  • Liverpool reserve takımı Hull City’ye dostluk maçında 2-1 yenildi ve Babel sakatlandı. Kaburgasında kırık olabilirmiş, MR’dan sonra belli olacakmış.. 
  • Roy Shelvey ve Spearing’ten çook memnunmuş, bu gençler sayesinde paramız sokağa atılmayacak demiş ama oynayamıyorlar nedense.. 
  • Airdrie United takımının gelecek vadeden forveti Tom Watt Liverpool’un radarındaymış. 16 yaşında ki forvet oyuncu takımda ki İskoç kontenjanını  arttırarak şampiyonluk yolunda bize güç verecektir. 
  • Afellay Liverpool’a gelebilirmiş, İtalya yada İspanya’da oynamaktansa ManU yada Liverpool’da oynamayı tercih ederim demiş. 

3 yorum:

Adsız dedi ki...

-Bence de Anfield ı bırakmayalım.Birçok güzel anılar var bu stad daha şampiyonluk görmedi EPL de en önemlisi bu :D
-0'Neill şu durumda elden kaçarsa harbiden yazık olur..
-Yıl sonunda Koncheksy(Bu durumda hodgson da gider)ve aurelio gidince.Sol bklerimiz Coantrao ve Insua olursa müthiş olur.
-Darby ve Eccleston,Spearing ve Kelly gibi istenilen düzeye ulaşamadı galiba.Yollayın..
-Johnson ın gitme ihtimali oldugunu düşünmüyorum.
-Young olur belki ama Forlan yaşlı.
-Devre arasında Laveezi,Zarate,Cavani üçlüsü gelse bizi ilk6 potasına sokar.Fakat en azından sezon sonuna kadar Jova ve Lucas haricinde adam göndermemek gerek.
motm

fizyoterapist dedi ki...

-rick parry'den haber var mı abi?yeni yönetim kurulu nasıl şekillenecek acaba.purslow kesin gitmeli bence.hatta broughton da gitmeli(ama danalar ona suikast düzenleyebilir :D
-70.000 kişilik anfield road ne güzel olur değil mi :)
-Kalbim martinden yana ama pellegrini de fena olmaz aslında.
-60 milyon mu :D valla öyle bir miktar dehşet ötesi olur.mata,young ve bir tane daha yıldız ve bir de sol back alabileceğiz demekki.transferin devre arasında olması da büyük avantaj çünkü kimbilir belki CL e katılabiliriz ve de önümüzdeki sezona hazır olarak şampiyonluk parolasıyla başlayabliriz.özlediğimiz Liverpool ufukta göründü hadi hayırısı..

Shareef dedi ki...

MOTM: Lucas ve Jova'da gitsin Kelly varken Darby'ye de bakılmaz oda gitsin.. Bence forlan süper olur ama, Bence Spearing'in Fletcher'dan, Shelvey'in evans'dan Pacheco'nun Nani'den farkı yok bu adamlar her daim kadroda tutulmalı..

Fizyoterapist: Parry mutlaka görev alacak diyorlardı.. Broughton için bir teklif yapılmış kalsın diye. Purslow yönetimde değil danışman oldu NESV'e