3 Ekim 2010 Pazar

LIVERPOOL – BLACKPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)




Rakip zor kıymetli Liverpoolseverler, puan tablosunda bizden yüksekte olan bir takımla oynayacağız gerçi  diyebilirsiniz bizden altta yalnızca 2 takım var :)

Rakibimiz 16. biz 18. durumdayız. EPL tarihinin en kötü başlangıcını yapmış durumdayız, bunlar telafi edilebilir tabi (6 Ekimden sonra kulüp satılınca O’Neill gelince :D ) önemli olan bu zamanı iyi bir şekilde geçirebilmek.

Yararsız istatistiklere bakarsak, 1971’den beri iki takım ilk defa karşılaşacak yarın. Blackpool son 6 Anfield maçının yalnızca birini kaybetmiş (hahaha son olarak 1966’da yenmişler bizi Anfield’da)


MAÇ: Anfield


SAAT ve YAYIN: 17:00  YAYIN YOK (gece bant yayını var)


LIVERPOOL: Demir adamla (Aurelio), süt oğlan (Konchesky) sakat kesin yoklar, Agger ve Kelly’nin durumu şüpheli hangisi daha iyiyse sol kanatta o oynayacak.. Son 3 lig maçımızı kazanamadık, EPL sezonlarının en kötüsüne başladık 6 puan ve -3 averajımız var şu an, 1953/54 sezonundan beri de en kötü sezonumuz bu kıymetli Liverpoolseverler..

Muhtemel 11: Riera; Johnson, Carragher, Skrtel, Agger; Meireles, Poulsen, Cole; Gerrard; Kuyt, Torres.


BLACKPOOL: Almond, Baptiste, Clarke ve Rachubka sakat oynamayacaklar, cezalı oyuncuları yok. Adamlar kafayla hiç gol atmamışlar daha, ama çok gol atıyorlar ve sürpriz aldıkları birkaç puanları var. Dikkatli olmakta da fayda var..

Muhtemel 11: Gilks; Eardley, Evatt, Cathcart, Crainey; Vaughan, Adam, Taylor-Fletcher; Campbell, Harewood, Ormerod. 


HAKEM: Mike Jones

2 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

6 ekimin gölgesinde kalmış bir maç,bilinmezlikler ve çelişkilerle dolu bir takım,onu her zaman sonuna kadar destekleyen bir taraftar,iyi niyetli ama başarısız bir TD,takımı için herşeyini vermeye hazır bir kaptan...film konusu gibi oldu :D 7 ekimde vizyona girecek ve o iki kötü adam (gillette ve hicks) sonsuza kadar lanetlenecek...
-bu fırtınanın sonunda güzel günler bizleri bekliyor 7 ekimde ;)

adios dedi ki...

ilk yarı itibarı ile yüreğim kaldırmıyor bu maçı.liverpool'u bu hale düşürenler utansın.