17 Ekim 2010 Pazar

EVERTON – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)



Kıymetli Liverpoolseverler dehşet bir 10 gün yaşadık, kulüp satıldı, satılmadı, oldu olmadı derken nihayet satış tamamlandı.. Bizde rahat bir nefes aldık..

Ayrıca Hicks’in bu satışın ve çok para kaybetmelerinin 2 sorumlusu olarak Rafa’yı ve İnternet teröristlerini göstermesi (taraftar yani mail falan atan tüm bu insanlar) ayrıca çok sevindirici..

Maça gelirsek Liverpool’un kırmızı ve mavi yakasının karşılaşmasından galip ayrılırsak süper bir son olacaktır.

EPL’de iki takım arasında ki maçlarda 19 kırmızı kart çıkmış ki bu herhangibi başka EPL maçında çıkan en yüksek kart sayısı, son 11 derby maçında ise 10 kırmızı kart çıkmış, Everton son 7 maçta bizi yenemiyor, en son 2006 da yenilmişiz.. Everton ile 213 maç yapmışız, 84 galibiyet, 64 beraberlik ve 65 yenilgi almışız. Bütün bu maçlarda ise 293 gol atıp, 245 gol yemişiz.. 1953’den beri en kötü başlangıcı yapmışız .  Everton 115 tackles ile  EPL’nin en kötüsüymüş.

MAÇ: Goodison Park


SAAT ve YAYIN :15:30 Spormax


EVERTON: Anichebe, Fellaini, Jagielka, Pienaar, Rodwell, Saha sakat ama Saha belki oynayabilirmiş, Cezalı oyuncuları yok.. Everton’da bizim gibi kötü başladı sezona ve çok  sakatlık yaşadılar.. Moyes şapkadan tavşan çıkarmaya çalışacak ki Roy tavşanı inşallah o şapkadan çıkmaz.

Muhtemel 11: Howard; Neville, Heitinga, Distin, Baines; Coleman, Fellaini, Arteta, Osman; Cahill; Yakubu


LIVERPOOL: Agger ve Kuyt sakat bunun yanında ne sakat ne cezalımız var, Hodgson’ın bir mazereti de kalmadı Liverpool’un yeni sahipleri ile tanışınca.. Yenmeyi bekliyor, diliyoruz. Torres son 3 lig maçında 3 gol atmış bu ağabeylere ki gene atar inş, ama Hodgson Fulham ve Liverpool’da son 21 deplasman maçının hiçbirini kazanamamış olması bizi korkutuyor.

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Kyrgiakos, Skrtel, Carragher; Meireles, Pulsen; Jovanovic, Gerrard, Cole; Torres.


HAKEM: Howard Webb 

1 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

-3 stopper+johnsonla başlıyoruz..insua yı GS a gönderen roya birşey demiyorum.
-kuyt geçen sezon her iki maçta birer gol atarak maçları bize getiren adam olmuştu.bugün onu çok arayacağız
-bugünkü maçı kazanmamız gerrard,torres ve cole un göstereceği insan üstü performansa bağlı.(açıkçası bu kadrodan bir takım oyunu çıkacağını sanmıyorum)
-trabzon-kasımpaşa maçıyla çakışıyor.yurtta trabzon maçını izlemek isteyen bir çoğunluk çıkarsa maçı izleyemicem malesef :(