30 Ekim 2010 Cumartesi

BOLTON – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)



Liverpool bu hafta, EPL’nin başaltı takımlarından :) Bolton ile oynayacağız. Wenger’e göre hala şampiyon olabilirmişiz ama bana göre… Neyse kıymetli Liverpoolseverler  bir galibiyetle 5-6 sıra hatta daha çok çıkmamız mümkün bu hafta eğer kazanabilirsek.

Bu hafta aslında çok fena geçmedi LFC için, Patron yıldızları satmayacağız dedi ve büyük bir transfer bütçemiz olacakmış Ocak ayında (Allah’ım inşallah Roy kullanmaz onu)..  Liverpool şehir konseyi, bize düşünmemiz için süre verdi. Bakalım yarın sahada durumumuz ne olacak..

Karşımızda ki takım bize son 7 maçtır yeniliyor, bu demek ki Roy yenemezse orada kalır, teyzesine falan bir akrabaya gider.. Son 22 maçta 3 Bolton galibiyeti, 15 Liverpool galibiyeti ve 4 de beraberlik olmuş. Genelde ise 129 maç oynamışız  54 G, 43 M, 32 B..

Liverpool’un bu 163. Pazar maçıymış bu, diğer kulüplerin hepsinden daha fazla Pazar maçı oynamışız (Bu kadar yararsız bir bilgi olabilir) Zat Knight ise EPL’nin en uzun defans oyuncusu yani Torres’e kafa topu atanın topunu kesmek lazım..


STAD: Reebok Stadium


SAAT ve YAYIN: 18:00  Spormax


BOLTON: Davis, J O'Brien, Gardner, Samuel sakat, cezalı oyuncu yok, Elmander 2008’den beri sadece 2 gol atmış kendi sahalarında, bu sezon attığı 5 golün hepsi deplasmanda.. Bolton kuzeybatı derbilerinde toplam 199 gol yemiş ki bizden 200 bekleniyor :D

Muhtemel 11: Jaaskelainen; Steinsson, Cahill, Knight, Robinson; Lee, Holden, Muamba, Petrov; K Davies, Elmander


LIVERPOOL: Agger, Johnson şüpheli, Kuyt kesin olarak yok.. Gerrard bu arkadaşların Azizsilini son 2 Reebok maçında da gol atmış ve bu takıma toplamda 7 ggol atmış durumda.. Roy için son maç olabilir yine 18. sıradayız bildiğiniz gibi..

Muhtemel 11: Reina; Carragher, Kyrgiakos, Skrtel, Konchesky; Lucas, Meireles; Maxi, Gerrard, Cole; Torres


HAKEM: Martin Atkinson

4 yorum:

AliArslan1892 dedi ki...

abi martin atkinson varsa biz kazanamayız, şimdiden söyleyim yani..

fizyoterapist dedi ki...

abi herşey ortada yapacak bir yorum yok.Çekindiğimiz ne kadar konu varsa maç sırasında olmasını bekleyelim.
-Yine Torrese şişirme hava topları atılacak.maçın yıldızı onların uzun stopperi olacak :D.
-lucas ve süt oğlan 11 de carra sağ backte :D(carrayı sağ backte görünce içim sızlıyor o kadar çaba gösteriyor verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyor.yeri geliyor korner atıyor.bu kadar düşer mi bir takım yaa.bizi ve carrayı bu duruma düşürenler utansın.adam stopper oynamayı unutacak.
-kelly,shelvey va dani ilk 18 de bile olmayacak olsa bile oyuna dahil olur mu bilmem.
-adamlar iyice bilenmiştir bize.kötü durumdaki liverpoolu yenip moral bulmak isteyecekler ve kötü gidişe dur demek isteyecekler.
-roy amca eminim alınabilecek 1 puana çocuklar gibi sevinecektir(tabi onu da alabilirse)
-oyuncularımız için herşey iki kat daha zor,özellikle torres ve cole
-carra oyun üstüne fazla düşünmediği,yorum yapmadığı ve emirleri sorgulamadan itaat ettiği için sadece ona kolay gelebilir.carra yı da arkadaşlarını motive etmeye çalışmak yıpratacaktır :D
-roy un bize daha fazla zarar vermeden son maçı olması dileğimle..

Adsız dedi ki...

-Abi Meireles'ten biraz yüksek performans almamız takıma tempo kazandıracaktır.
-n'zogbia ile ilgilendiğimiz yazıyor.
by alion1892

Shareef dedi ki...

n'ZOGBİA OLMAZ BİZE aLİ YA İNŞALLAH ALMAZLAR