24 Ağustos 2013 Cumartesi

ASTON VİLLA – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)


Gelirdi gelmezdi, olurdu olmazdı derken geldik ikinci haftaya rakip A.Villa adamlar 2 yıldır düzenli ve özenli transferler ile güçlendiriyorlar kadrolarını..

Villa 98’den beri bizi bir kere yenebilmiş kendi sahasında (1G, 5B,9Y) ama bizim sahamızda Benteke ile Weimann çok yıpratmıştı bizi.. Umarım Toure katı verirde rahat ederiz bu maçta..

Saha: Villa Park
Saat ve Yayın: 19.30 LigTv3
Hakem: Mark Clattenburg


A.VILLA:  Sylla ve N’Zogbia sakat, Baker şüpheli kendi sahalarında son 32 maçın sadece 6sını kazanabilmişler ve 28 puan almışlar. Son gol yemedikleri maç 24 maç önce Stoke City maçı. Villa park da da son 11 maç hep gol yiyorlar. Benteke 2013 yılında 17 gol atmış durumda..
Muhtemel 11: Guzan; Lowton, Vlaar, Clark, Luna; El Ahmadi, Delph, Westwood; Weimann, Benteke, Agbonlahor


LIVERPOOL: Suarez cezalı, Coates sakat, Skrtel şüpheli. Bugün kazanırsak 5 yıldır ilk kez ilk 2 maçı kazanmış olacağız. Villa’ya geçen sezon yenildiğimizden beri 9 maçtır yenilmiyoruz (5G, 4B) ve bu maçların 6sında gol yememişiz. Geçen sezon 528 gol girişimi yapmışız bu sezon ise ilk maçta tam 20 ikisinde de açık ara lideriz. Sturridge son 6 maçta 7 gol attı. Aston Villa’ya en çok gol atan faal EPL futbolcusu 11 golle Gerrard .

Muhtemel11: Mignolet; Johnson, Agger, Toure, Enrique; Henderson, Gerrard, Lucas, Coutinho; Aspas, Sturridge

1 yorum:

Adsız dedi ki...

muhtemel 11 tutmuş hocam.

liverpool çok zorlandı.benteke nin 2 klas vuruşunu kaleci mignolet çok iyi çıkardı.bu arada aston villa daş gibi takım olmuş.1 haftada 3. lig maçına çıktılar.arsenal çelsi liverpool.çelsiyide zorlamışlardı.

sturridge formunun zirvesinde.zaten çok iyi golcüydü.