31 Mayıs 2013 Cuma

SUAREZ AYRILMAK İSTEDİĞİNİ BİLDİRMİŞ KULÜBE…



Liverpool öyle bir yer ki kıymetli Liverpoolseverler, sanki dev aynalarıyla donanmış bütün şehir..  Kulübe transfer olan 3-5 maç oynayıp şehre çıkınca gezmeye bir bakıyor dev gibi bir adam olmuş.. Sanki Hulk..

Sonra diyor ki ben daha büyük yerleri hak ediyorum öyle ya bir stadyum insan destekliyor her hafta .. Sonra görüyorlar ama annelerinin örekesini..  

Efendime söyleyeyim bu girizgahın nedenini, Suarez ayrılmak istediğini kulübe bildirmiş efendim, hayırlısı olsun..

Yalnız ayrılma nedeni gerçekten bu adamın şapşal olduğuna bir delil, akıl sağlığı nasıl bozuksa demiş ki efendim kıymetli Liverpoolseverler,” Ayrılma nedenim para değil, ailem ve imajım. Artık burada kendimi rahat hissetmiyorum… “

Gülermisin ağlarmısın, gerizekalı adamı ısırırken, kendini yere atarken, ırkçılık yaparken imajını Liverpool mu bozdu ? İngiltere mi bozdu ?  Dünyanın her yerinde bu hareketler karakter eksikliğini gösterir. Hatırlasana hollanda’yı..

Liverpool yönetimi twitter hesabından Suarez’in kontratına sadık kalmasını istemiş ama onlar da Torres konusunda davrandıkları gibi çok doğru hareket ediyorlar. Şimdi Suarez 40M a satılıp, Torres 15M a alınır. :D


Sonu Torres’e benzer  ama bu daha gerizekalı.. 

2 yorum:

Adsız dedi ki...

suarez enteresan bir oyuncu.gördüğüm en etkili forvetlerden biri.90 dakika koşuyor didiniyor arıyor.vede yetenekli.genelde yetenekli oyuncular maçın birçok anında dinlenmeye geçerler ama suarez öyle değil.
psikolojik sorunları olabilir.normaldir.
torres yerini doldurmaz bence.cavani tipi bir forvet olabilir.
sonu torrese benzemez.çok farklı özellikleri var.gol atmasa bile(ki atıyor)gittiği takıma enerjisi ile fayda sağlar.

altan camli dedi ki...

bu manyagi kim transfer eder ya