2 Mart 2013 Cumartesi

WIGAN 0-4 LIVERPOOL MAÇ SONU (EPL)



Şimdi şöyle kıymetli Liverpoolseverler insan pek bi mutlu oluyor, pek seviniyor böyle galibiyetler sonunda..
Liverpool puana çeviremese de Aralık ayından beri yükseliş içinde kıymetli Liverpoolseverler, hala eksiklerimiz var tabi ama sahaya iyi yayılan, rakibin pas kanallarını kapatan  ve nihayet topu ayağında tutarak süper final pasları atan bir oyuncuya sahibiz şimdi.

Coutinho sanki ayağında top ile doğmuş, o ne rahatlık kardeşim, kafası çalışıyor tabi ne zaman topu tutacak ne zaman çıkaracak farkında inanılmaz iki asistle maçı erkenden kopardı. Fakat şu an için bir devam sorunu gözüküyor, her dakika maçın içerisinde değil maalesef umalım ki bu kondisyon eksikliğinden (EPL hızından) olsun. Eğer öyleyse bir Silva’da biz de var demektir.

Suarez kendine destek verildiğinde ne kadar golcü olduğu gözüktü. BR onun her topu alıp kafasına göre gitme işini de çözmüş gibi son haftalarda.. Downing’in yerine Sturridge ile çok daha ziyadeli bir takım olacağımız kesin. Suarez ve Coutinho çok şanslar üretecek bizim için bu şimdiden belli..

Orta alanda Gerrard ve Lucas uyumu neredeyse kusursuz artık, bence bizim eksiğimiz bu iki güzel adamın yanına bir üçüncü futbolcu…  Buraya bir Gattuso bulabilsek (Davids gibi de olur) inanılmaz bir ortasahamız olur. Birde Agger’in yanına bir Kjær lazım, bu takımın eksiği bunlar öncelikli..

Johnson yine çok çalıştı, Jose Enrique’de görevini yapanlar arasındaydı ama bugünkü karşılaşmayı baz alırsak bence Jordi Alba, Coentrao gibi bir solbek bulunursa hemen alınmalı.. Downing her zaman yedek olarak bu takıma katkı sağlayacaktır ve  hali hazırda sağlıyorda.

Son paragrafta Reina için, fark ediliyor ki Reina’nun bir konsantrasyon problemi varmış, takım iyi oynamaya başlayınca oda takımla birlikte düzelmeye başladı bugün ise harika bir performans gösterdi ki en az  3 gollük pozisyon çıkardı.



WIGAN: Ali Al-Habsi, Paul Scharner, Gary Caldwell (Roger Espinoza, 52), Maynor Figueroa, James McCarthy, James McArthur, Emmerson Boyce, Jean Beausejour (Callum McManaman, 61), Arouna Koné, Franco Di Santo (Antolin Alcaraz, 52), Shaun Maloney


LIVERPOOL: José Reina, Daniel Agger, Glen Johnson, José Enrique, Jamie Carragher, Lucas Leiva, Joe Allen, Steven Gerrard, Philippe Coutinho (Jordan Henderson, 71), Stewart Downing, Luis Suárez

GOLLER: Downing 2, Suarez 18-34-,49




Hiç yorum yok: