2 Mayıs 2012 Çarşamba

BUGÜNKÜ TRANSFER DEDİKODULARI-2




GELENLER;

Luc Castaignos, Ocak ayında da Liverpool’a gelmiş ve her konuda anlaşmışken Inter izin vermemişmiş. (Ben bunu bilmiyorum mesela :D) Şimdi bu 19 yaşında ki çocuk için Inter teklif bekliyormuş Liverpool’dan..

Aurelien Chedjou, Lille oyuncuya bir Juve ilgisi varmış. Ama eleman istiyormuş ki EPL’de oynasın orada daha da ünlü olsun. Böyle olunca Liverpool adı hemen geçiyor tabi, nerede sahipsiz futbolcu var orada biz varız. :D

Jermain Defoe, Spurs’tan ayrılacak ya Liverpool hemen kulakları dikmiş kıymetli Liverpoolseverler bence de önemli bir transfer olabilir.

Arjen Robben, 2013 yılında bitecek kontratını uzatmak istemeyen mızıkan bu arkadaş için yeryüzünün bütün kalburüstü takımları bekliyor zaten.. Biz bu adamı 19 yaşında kaçırmasaydık olacaktı ama kadere tevekkül etmek icap eder.



GİDENLER;


Dirk Kuyt; Bu güzel adam bu sezon aldığı sürelerin de etkisiyle bir sıla özlemi çekiyor ki değmeyin gitsin. Şahsen ben FM’de bu tip topçuları hiç oynatmasam da tutuyorum her daim. Liverpool’da öyle yapmalı ama Kuyt kendi gitmek istiyor Feyenoord’a bize de hayırlısı olsun demek kalır.

Andy Carroll, King Kenny onu 1 yıl kiralayacak diye bir söylenti var ama bence olmaz o iş..

Hiç yorum yok: