28 Şubat 2011 Pazartesi

LIVERPOOL’UN YAZ TRANSFER HEDEFLERİ – ORTASAHA

Yazımızın ilk bölümünde defans için alınabilecek futbolcuları izlemiştik, bu bölümümüzde orta sahalara bakalım;


Charlie Adam: büyük aşkımız, Ocak transfer döneminde 4,5M £ dan başlayıp 8,0M £ a kadar çıktık vermedi Blackpool, son maçlarda bize nasıl bir futbolcu olduğunu gösterdi ki onu Spurs ve hatta ManU’da istiyor. King Kenny toprağını takıma kazandıracaktır.
Olası Değeri: 10-15M £
Kulübü: Blackpool
Mevki Ortasaha (merkez)

Aqua: Bizim futbolcumuz, Juve onun için 5M £ ödedi bize kiraladı. Fakat bonservisini almak için henüz girişimde bulunmadı, King Kenny Aqua kalırsa mutlu olacaktır. Rafa’nın da kovulmasa bu sezon çokça yararlanacağı bir oyuncuydu.
Olası Değeri: Bedelsiz
Kulübü:Juventus
Mevki: Ortasaha (merkez)


Blaise Matuidi: Şahsen ben 2 senedir onu zaman zaman kadroma katıyorum FM’de, Comolli’nin eski takımı St. Etienne’de oynuyor. Ve duyumlarımıza göre Comolli onu çok istiyor. Masch’a benzer bir oyuncu olduğu söyleniyor (Fransa ligini takip etmiyorum) Juve ve Arsenal’de istiyor bu oyuncuyu ama Comolli faktörüyle burun farkı öndeyiz.
Olası Değeri: 6-8M £
Kulubü: St. Etienne
Mevki: Defansif Ortasaha (merkez)

Yann M’Vila: Rennes’in parlattığı son yıldız, 2009’dan beri oynamaya başladı ve şu sıralar her EPL takımının transfer listesinde, ne varki kontratı 2014’de bitiyor ve bu Rennes’in elini güçlendiriyor. Yazın mutlaka transfer yapacaktır, gittiği kulübün kasasında büyük bir boşluk bırakarak :D
Olası Değeri: 15M £ civarında
Kulübü: Rennes
Mevki: Defansif Orta saha (merkez)

Armin Bacinovic: 2010’da maribor’dan Palermo’ya transfer oldu ve hemen ilk 11 de şans bulmaya başladı. Palermo onu ucuza bırakmayacaktır ama Patronlar için yaşı ve gelecek vaat etmesi sebebiyle düşünülen bir isim. Yine de ben alınmayacağını düşünüyorum. Oyuncu Chelsea, Spurs ve Everton’ın takibinde..
Olası Değeri: 10-12M £
Kulübü: Palermo
Mevki: Defansif Oratasaha (merkez)  

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Blogunuza anlamak için zevk. Yukarıdaki makale oldukça sıradışı ve ben gerçekten blogunuza ve ifade noktaları okuma zevk. Ben gerçekten, tipik bir şekilde tekrar görünür konusu içinde çok daha fazla yazılan gibi. Paylaşım için teşekkürler ... yazmaya devam!!