24 Mayıs 2010 Pazartesi

MAHALLENİN ÇOCUKLARI



















Liverpool’lu olan bu arkadaşlar bir nevi mahallenin çocukları, bakalım hangisini Liverpool’da, hangisini EPL’de ve hangisini Bongour City’de bir kariyer bekliyor :)


1991’liler…

James ELLISON: 25 Ocak 1991 doğumlu oyuncu resmi sitede “hard working” forvet oyuncu olarak tanıtıldığına göre H. ŞÜKÜR tipi santrafordur :D Geçen yıl FA Youth Cup’ta finale kadar iyi işler yapmasına rağmen finalde sakatlandığı için oynamamış.

Sean HIGHDALE: 2008’de trafik kazası geçirmeden önce çok iyi olabilecek bir orta saha adayıyken, şimdi Akademide 3. Yılında olan tek futbolcu, kazada 2 arkadaşı ölmüş ve Sean dizinden ameliyat olduktan sonra şimdi yeni yeni antrenman falan yapıyormuş.

Adam PEPPER: Bir başka ortasaha elemanı daha çok yetenekli olduğu söyleniyor, forvet arkası da oynayabilmesi kendisini yeni Gerrard yapar mı bilinmez, fakat sene ortasında Moyes bu saf bakışlı çocuğa :) sen gel bizde oyna, yakın zamanda hangi oyuncu altyapıdan A takıma çıkıp oynayabilmiş ki Liverpool'da diye aklını çelmeye çalışmıştı. Moyes severler tarafından bakarsak bu çocukta iş var deriz :D (Moyes’e gıcık olduğumu hatırladım, ManU’ya gidecek diye mi ne :) )

Michael ROBERTS: Akademiye Tranmere Rovers’tan katılmış, gözünü budaktan sakınmayan bir defansif ortasahaymış. U18 takımımızın da değişmez ilk 11 oyuncularından olmuş. A takıma çıkarmı derseniz Lucas’ı kesemez derim :)


1992’liler…

Karl CLAIR: Çok yönlü ortasaha oyuncumuzun güzel pasları varmış, forvet arkası ve sağ – sol kenarda oynayabilmesi en önemli meziyetlerindenmiş, ayrıca uzaktan güzlü şutlar çekermiş. Aferin Karl’a

Michael IHIEKWE: Stoper oyuncumuz fotosunda biraz kazmaya benzemekle beraber resmi site şöyle demeyi uygun görmüş havadan ve yerden güçlü :)


1993’lüler..

John FLANAGAN: İşte adıyla sanıyla bir Liverpool’lu Mc ta olsa tam olurmuş. Sağbek oynayan arkadaşın top kontrolüde iyiymiş.

Conor COADY: Defansın ve ortasahanın ortasında oynayabilen Coady, U16 ve U17 milli takım formaları da giymiş, site onun için harika bir lider diyor. Oyuncu 1993 doğumlu olmasına rağmen takım kaptanlığımızı da yapıyormuş.

Alex WHITTLE: U16 milli oyuncumuz sol tarafta ve forvet arkası oynayabiliyormuş, harika tekniğiyle 2008 Victory Shield kupasını kazanan İngiltere U16’nın da bir elemanıymış.

Bunların dışında Marcus Giglio ve Craig Roddan gibi Merseyside bölgesinin oyuncuları da takımımızda ter döküyormuş.

4 yorum:

flyingdupe dedi ki...

Pepper in bir FM2010 efsanesi olduğunu hatırlatmak isterim :)

Shareef dedi ki...

Haklısın, Ben Palsson'u da aldım 15'den aşağı özellik yok şimdi henüz 23 yaşında :D

oğuzhan dedi ki...

fotoda iyi olmuş. acaba Liverpool'un hangi banliyösü :)

Shareef dedi ki...

:D Bunlar ikinci kuşak türk çocukları :) babaları Albert Dock'ta çalışıyorlarmış :D