11 Mayıs 2010 Salı

LIVERPOOL’DAN HABERLER-101
















  • Çinli multi milyoner Zhu JUN Liverpool için bir teklif yapacakmış, Avrupa’dan bir alıcı çıkmadı gitti..

  • Suriye’li işadamı Kurdi çok yapıcı görüşmeler içindeymiş, Hicks ve Broughton ile çok güzel görüşmeler yapıyormuş, Abimiz 400M a bitirmeye çalışıyormuş, Dubai merkezli şirketleri varmış “ağa”beyimizin :)

  • Gelelim O’Neill haberlerine, Ada basını ısrarla Liverpool ilgileniyor diyor (eğer Rafa giderse) ama o, kesinlikle A.Villa’da kalıcam burası harika bir yer, Seneye takımı daha ileriye götürücem gibisinden laflar ediyor..

  • Skysports İtalia’ya göre Juve Rafa’nın takımın başına geçmeyeceğinden emin olmuş, başka adaylara yönelmiş..

  • Rafa sabır istemiş başarı için, eğer uzun süre bir takımda çalışıyorsanız başarıda oluyor, başarısızlıkta, bizde önümüzde ki sezon elimizden geleni yapacağız..

  • Rafa Aqua’nın geleceği Liverpool’da diyerek Fiorentina’ya gidecek laflarının önünü tıkamış.

  • Kuyt, hangi oyuncular kalacak hangileri gidecek bilmiyorum bu yeni yatırımcıya da bağlı ama bana kalırsa bir arada kalıp savaşmalıyız. Özellikle takımın yıldızları kalmalı ve birkaç önemli oyuncu almalıyız.. Rafa ile ilgili olarak 4 yıllık daha kontratı var ben gideceğini sanmıyorum demiş..

  • Rafa Kuyt için 200. maça (Hull maçı) çıktıktan sonra laf etmiş : ) O harika bir oyuncu ve bizim için çok önemli özellikle yabancı bir futbolcu olduğu düşünülürse yaptığı harika işler daha iyi anlaşılır.. Gelecekte bakıldığında görülcektir bir futbolcu sadece saha içinde yaptıklarıyla değil saha dışındakiler ve karakteriyle de değerlendirilecektir, bu açıdan bakıldığından Kuyt Liverpool’un yaptığı en iyi transferlerdendir.

  • Benayoun takımda kalacağını iddia etmiş ama bana kalırsa aldığı paradan 1 kuruş fazla verseler kaçacak :)

  • Gary Cahill ManU’ya gidecekmiş Liverpool’a gelmek yerine, sebep olarak Liverpool’da para olmaması gösteriliyor..

  • Liverpool futbolcu satışından 35M elde edecekmiş, People’ın iddiası bu :) ben yazayım siz nerenizle gülerseniz gülün :) (ben her yerimle güldüm ) Aqua satılacakmış 15M, N’gog 10M :) (People alacak heralde) Babel 10M ve El Zhar ne gelirse :) Fanatikde yıllar önce bir haber vardı, Ronaldinho FB’ye gelecek ve Müslüman olacak diye, kardeşim adamı neden Müslüman yaptınız dimi ama :) Bu gazetede bu ayarda demek ki :)

  • Bu dedikodu bütün gazete ve internette var, Rangers’lı Wilson Rangers’ın kontrat teklifini Liverpool için kabul etmemiş, liverpool genç defans oyuncusunu 4M a alacakmış.. Oyuncu İskoçya’da yılın genç oyuncusu seçildi bu yıl ve 15 maça çıktı 1 gol attı. Son olarak oyuncu 1991 doğumlu..

4 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-Ahahaha ne saçma yahu.Aqua gider mi daha ayağına doğru düzgün top gelmedi.En mantıksızı Ngog :D 10 M? Dalgamı geçiyorlar :D Etse etse 3M eder.35 milyon euro gelir belki olabilir.Cavelieri(3m)+Skrtel(7m)+babel(8m)+riera(7m)+benayoun(5m)=30M o civarlarda bişi işte.30M+55M(Kaynak)=85 M transfer bütçesi.Sırf kanat oyuncusu alınacak gibi gitmesi muhtemel oyunculara bakarsak.

fizyoterapist dedi ki...

Bence aqua gayet kaliteli bir oyuncu.oynadığı maçlarda kalitesini gösterdi bizim orta sahada pas trafiğini gayet iyi idare ediyor.önümüzdeki sezon takımın temel taşları korunduğu takdirde (ki insallah korunacak dualarımız bu yönde) aquanın torrese atacağı ara pasları şimdiden beni çok heyecanlandırıyor

L'Pool dedi ki...

merhaba uzun zamandır blogunuzu takip ediyorum çok iyi iş çıkarıyorsunuz gerçekten (:bide yorum yazmak istedim
Yossi Benayoun artı 3 milyon Euro karşılığında Pavlyuchenko'nun alınacağı söyleniyor bence yararlı bi transfer olur sizin görüşlerinizi merak ettim (:

Shareef dedi ki...

L'pool; yorum yazmakla ne iyi etmişsin.. Bu ara iş yoğunluğundan çok yazamdım ama yarın düzelecek sanıyorum.. o söylenti bence gerçek olursa çok iyi olacak.. Adam sezon sonunda buldu kendini çok yararlı olur..