2 Mayıs 2010 Pazar

LIVERPOOL 0-2 CHELSEA MAÇ SONU (EPL)













A.Madrid maçında bütün umutları tükenen sadece ben değilmişim, bütün Liverpool futbolcuları da umutlarını kaybetmiş üstelik o maçtan yorgunluk kalmış yadigar, ilk golü’de yiyince biz iyice yelkenler suya indi ..

Gerrard ve özellikle Masch çok yorgundu öyle ki bi ara yanında ki adamlara pas veremediler.. 2. yarının başından 65-70 dk lara kadar bütün takım yürüdü maalesef. Chelsea’de rahat rahat oynayıp 3 puanı aldı ve büyük olasılıkla bize seneye şampiyon olup ManU’nun önüne geçme fısatı verdi sağolsun :)

Maçta şu iyi bu kötü demicem, anlamsız bir maçtı hele birde dün Everton berabere kalıpta biz EL’yi garantileyince.. Yalnız şuna değinmek lazım, 2. golü yedik santra yapılmadı daha hayalkırıklığı yeni yani, Carra sakatlanıp çıkınca o ne güzel alkıştı ama ..


LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Daniel Agger, Sotirios Kyrgiakos, Jamie Carragher Daniel Sanchez Ayala, 57), Alberto Aquilani (David N'Gog, 77), Steven Gerrard, Yossi Benayoun, Maximiliano Maxi Rodriguez (Ryan Babel, 42), Javier Mascherano, Lucas Leiva, Dirk Kuyt


CHELSEA: Petr Cech, Branislav Ivanovic, Ashley Cole, John Terry,Rodrigo da Costa Alex, Frank Lampard, Michael Ballack, Florent Malouda, Didier Drogba, Salomon Kalou (Yuri Zhirkov, 88), Nicolas Anelka (Joe Cole, J, 90)

GOLLER: Drogba 33, Lampard 54

17 yorum:

Adsız dedi ki...

liverpool maçı sattı. başkanınız bile chelsea taraftarı

Shareef dedi ki...

Arkadaşım keşke adını yazsaydın da daha güzel konuşsaydık.. Anladığım kadarıyla ManU taraftarısın.. Olsun morda güzel bir renk size..

winston barian dedi ki...

takım olarak dibi gördük inşallah bundan daha kötüsü olmaz. artık kadro erozyonundan değil de kadro heyelanından bahsetmeli dahası üstüne gelecek buruk vedalarla gelecek daha da kararıyor. ya houllierden başlayan dünya futboluna açılma modeli devam ettirilecek (chelsea arsenal gibi) ya da villa-everton ekseninde ama onlardan daha iyi ideali man.utd da oluşmuş az sakatlanan british oyuncuların omurgasını oluşturduğu bir takım oluşturulacak. birinci senaryoda rafa kalır, piyasadan bonservissiz oyuncular toplanıp gelecek sezona ilk 4 hedefi konularak başlanır. çünkü rafanın liverpool'u diye bir gerçek var ve bu sistemin içine hangi düzeyde futbolcuyu koyarsanız koyun takım oyunu içinde üst seviyeye çıkabilir. yani riera'dan yossiden hatta lucas'dan bile üst düzey futbolcu yapabiliyorsa herhangi birinden de bu verimi alabilir.
ya da ikinci senaryo daglish takımı devralır, kuzeyden john o'surtanlar mc öksürtenler takıma doluşturulup dalla valenin pacheconun büyümesi beklenir. 2-3 sene ilk 10 hedefi makul kabul edilir, borçlar hafifler belki stada bile başlanır musluklardan su yerine whiskey akar falan fıstık.. reserve hocasından scoutuna kadar herşeyin rafanın elinde olduğu bir yapıda bu derece değişiklik ne kadar mimkündür? bilinmez. dedim ya en dipteyiz. bir değişiklik isteniyorsa tam vakti.

ayrıca bu seneki düşüşün bir muhasebesi yapılacaksa alonso gitti şu gelmedi demek yerine öncellikle gerrard'ın ne yaptığı (ya da yapmadığını) sorgulamak lazım. kazma houllier'nin onu sağ bekte oynattığı dönemlerde bile daha fazla gol atmıştır.

Adsız dedi ki...

arkadaşım mor rengi 5 senedir sizin üstünüze sinmiş. kupanız bile yok. biz bugün şampiyonluğu kaybetmiş olabiliriz ama maç satacak kadar şerefimizi kaybetmedik.

Chelsea’de rahat rahat oynayıp 3 puanı aldı ve büyük olasılıkla bize seneye şampiyon olup ManU’nun önüne geçme fısatı verdi sağolsun :)

Zaten bu kurduğun cümleyle, ne kadar komik olduğunu fazlasıyla belli ediyorsun.

Man Of The Match dedi ki...

ahahaha:D sanki çelsi taraftarı olmasa satmayacaktı :D Çelsili oldugu için mi sattı? Desene artık her yıl çelsi banko 6 puan alıcak ahahaD:

Burak Eken dedi ki...

Liverpool maçı satmış ya da bilerek asılmamış olabilir, ama bu sezonki en iyi Liverpool bile oynasaydı, yine de Chelsea'ye karşı pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum.

Shareef dedi ki...

Adsız: Keşke benim yediği kadar senin de yese, şeref haysiyet bunlardan girmiyorum çünkü zararlı çıkarsın.. Kurduğum cümleler zoruna gidiyorsa okumazsın ama ne yazık ki internet aleminin açığı burada senin gibi adamlar da buraya yazıp laf söyleyebiliyor, küfür edebiliyor hemde şereften falan bahsederek.. Lütfen bu bloğu okuma ve kendi deliğine dönüp ManU'na bak..

Sportman: Böyle bir takım maç satarmı Allah aşkına, perşembe günü çok ağır bir maçtan çıkan takım zaten o gece itibariyle hedefsiz kalmıştı, sonucu kendi adıma öngörebiliyordum hemde dediğin gibi Chelsea zaten bizden güçlü bir takım..

MOTM: Chelsea'li balşkan mı rica etti dersin :D

Winston Barian: Uzun zamandır yoktun sana ayrıca bir teşekkür borcum var İzmirden o formayı bende aldırdım çok teşekkür ederim.. Rafa giderse bu takım düşünülenden daha hasarlı bir takım olacak bu çok gözardı edilen bir şey, Rafa'nın bir sistemi var ve bunlara oyuncular yerleştiriliyor giderse herşey değişecek örneğin sağda ve forvet çoklayıcısı olarak bu sistemde harika olan Kuyt belki de gereksiz bir adama dönüşecek, dediklerinde çok haklısın

winston barian dedi ki...

bence takımın yeni sahipleri de hazır. klübün borç cenderesinde iyice çıkmaza girip fiyatının düşmesini bekliyor olabilirler.her koşulda 1 milyar euroya yakın para yatıracak bir girişimcinin TD konusunda da insiyatifinin elinde olması beklenecektir. Bu demek Rafa kovulsa bile yeni TD devirden sonra olacaktır. Ya da rafa kredisine güvenip amerikalıları sahibi oldukları klüpten kovmaya çalışıyor. bu çok güzel bir şey. daha paranoyakça düşünürsek yeni hayali sahipler rafaya el altından bekle demiş de olabilir. rafa da bunu en güvendiği futbolculardan ikisiyle paylaşmış ve form seviyelerini standartın altında düşmesine yol açmış olabilir. zaten biri sakat diğeri formsuz:) komplonun dibine vurduk.
yeni forman hayırlı olsun.

Shareef dedi ki...

Rafa Juve'ye gideceğini de açıklayabilir haftaya, taraftarla özel ilişkim beni bu takımda tutuyor falan diyor ama belli olmaz.. Rafa aylardır Amerika'lıları karşısına almış verip veriştiriyor zaten, şu an kulüpte ki en güçlü kişi Rafa gibi 15 güne belli olur herşey.. Adi Yankiler içine etti herşeyin..

ynwa dedi ki...

beyler redcafe'deki yorumlar muhteşem. bu adsız gibi yüzlercesi var ve okurken gülmekten karnıma ağrılar girdi, şiddetle tavsiye ediyorum :)

Man Of The Match dedi ki...

Shareef,
zaten Liverpoolun yapabileceği iki tür hareket vardı.Ya çıkıp normal bir maç gibi kazanmak isteyecekti(bence bunu yaptı) ya da maçı satacaktı.Çoğu kişi bu göze hoş gelmeyen futbolla Manu nun onları şampiyonlukta geçmemesini istediği için Liverpoolunn yendilğini düşündü.Aslında öyle de olabilir ama düşük bir ihtimal.Ama 3 gün önce Madrid maçı yorgunluğuna bağlamak bu yenilgiyi daha mantıklı geliyor.Arkadaş takımın maçı sattığını düşünüyor.Hadi hemfikir olduk diyelim.(yani maçı sattı)Onun görüşüne göre başktan chelsea li oldugu için maçı sattı diyor :D Farzedin başkan arsenal lı rakip yine chelsea bu durumda yine satmaz mı?(Manu nun şampiyon olmaması için) :d

oğuzhan dedi ki...

maçla ilgili konuşmaya gerek yok. gereksiz bir maçtı bizim için normal olan oldu ve kaybettik. Adsız arkadaşa da bi kaç lafım var. Madem ManU yu destekliyosun bu blogda ne işin var. Gerilim istediğin besbelli. Bunlara cevap vermeye bile gerek yok. Git kendi takımının bloguna bak. Hayret bişi.
Forma olayı demişken "Candy" reklamlı formayı mı diyosunuz? Bi yerde daha geçmişti bu konu. Ben de arıyorum o formayı hatta bulmuştum bedeni olmayınca arkadaş almıştı :(
Ben de "Crown Paints" li olanı aldım zamanında ama gönlüm "Candy" olanda kalmıştır her zaman :)
Uzun lafın kısası nerde bulunuyorsa bana da söylerseniz memnun ve müteşekkirim alınca da çok mutlu olurum.

Shareef dedi ki...

ManU taraftarı her yerde saldırıyor liverpool'a ezikler :) ben Liverpool forumlarının hiçbirinde görmedim her gün ManU yazısılsın.. Olsun benim hoiuma gidiyor :D

Oğuzhan: ben formayı aldırdığımda sadece 3 adet kaldı demişlerdi ve hepsi M bedenmiş. Son L bedeni ben aldım :) biraz dar ama değer :D bornova yada balçova'daymış alış verişmerkezi öğreniriz onu..

MOTM: Liverpool hiç bir şart altında maç satmaz, ezikler öyle der desinler kaçan şampiyonluklarının hesabını bizden mi soracaklar yani..

oğuzhan dedi ki...

yapma ya bana da "L" beden lazımdı. neyse yabancıya gitmemiş en azından. gelir mi ki acaba "L" beden :(

Shareef dedi ki...

arkadaşıma sordururum bakalım.. Ama orada ki çocuk bu Candy'li forma ısrarını anlayamamış :D Yenisi daha iyi falan diyormuş :D Yani bence düşük ihtimal ama

oğuzhan dedi ki...

eyvaallah shareef. şimdiden teşekkür ederim.
"Candy" li forma ısrarını 70 lerin sonu 80 lerin başında doğan Liverpoollular anlayabilir sadece. Satıcı çocuk o kuşaktan değil herhalde :)

Shareef dedi ki...

satıcı çocuk 20lerdeymi :D o forma alınınca muhtmelen ne kötü forma aldılar demiştir :D bizim kuşağın forması bu